Λιμνοχώρι-Άρης 1-0: Έγινε του… πέναλτι

0

Πρώτη νίκη το Λιμνοχώρι…

“Σεφτέ” στις επιτυχίες για το φετινό πρωτάθλημα έκανε το Λιμνοχώρι, που επικράτησε κόντρα στον Άρη Πατρών με 1-0, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από την “άσπρη βούλα”.

Ο Τάκης Σχοινάς ήταν ψύχραιμος στο 82′ και νίκησε τον Χιωτέλη από τα 11 βήματα. Στο 74′ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, το οποίο “πέταξε στα σκουπίδια” ο Ανδρέας Λαζανάς. Για πέναλτι που δεν δόθηκε έχει παράπονα ο Άρης Πατρών, σε μαρκάρισμα του Ιωακειμίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, σε φάση που έγινε στο 32′.

Γ.Σέρμπος, Α.Γερασιμόπουλος, Χ.Γερασιμόπουλος, Σχοινάς και Β.Μπεκίρης ξεχώρισαν για το Λιμνοχώρι, ενώ από πλευράς Άρη καλή απόδοση είχαν οι Χιωτέλης, Σταυρόπουλος, Χριστόπουλος και Ιωακειμίδης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Σπυρόπουλος): Μούζος, Μπακούλιας (77’ Παναγόπουλος), Β.Μπεκίρης, Χ.Γερασιμόπουλος, Α.Σέρμπος (61’ Ν.Μπεκίρης), Νιφόρας, Λαζανάς. Α.Γερασιμόπουλος, Σχοινάς, Λοτσάρης (55’ Αθανασόπουλος), Γ.Σέρμπος

ΑΡΗΣ (Πλέγας): Χιωτέλης, Σταυρόπουλος, Σαντίκου (λ.τ. Γκόρος), Νικολόπουλος, Σκιαδάς, Χριστόπουλος, Ιωακειμίδης, Κριμπας (82’ Παπαδόπουλος), Σούφης, Νιάχος, Μούγκουλι (73’ Αλποχωρίτης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δεν γλιτώνει το "νυστέρι" ο Κορακιανίτης... Ο έμπειρος πλέι μέικερ…
Cresta Posts Box by CP