Γιάννης Γεωργακόπουλος: Mε «όπλα» την αλήθεια και την διάθεση

0

Ως ιδιοκτήτης του topikonews σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα μας, η οποία δημιουργήθηκε με κόπο και μεράκι από μία παρέα φίλων, που θέτουν ψηλά τον πήχη και παράλληλα στοχεύουν στο να υπάρχει σωστή ενημέρωση, με αμεσότητα και πάντα βασιζόμενη στην αλήθεια.

Μαζί με τον φίλο (πρωτίστως) και πολύ καλό συνάδελφο (δευτερευόντως) με εμπειρία στο χώρο, Βαγγέλη Μιχάλη θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και με όλες τις δυνάμεις μας, για να παρουσιάσουμε κάτι αξιόλογο και άκρως λαμπερό, που θα σας κρατάει το ενδιαφέρον και καθημερινά θα σας κεντρίζει την περιέργεια.

Βασικό σημείο επικέντρωσης ποιο άλλο; Το καταδεικνύει και η ονομασία του site άλλωστε. Η ενασχόληση με τα δρώμενα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ της Αχαϊας, σε συνδυασμό με αρκετές εκπλήξεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις και ότι άλλο χωράει ο νους σας, που ευελπιστούμε ότι θα σας ευχαριστήσει.

Καλοί οι πρόλογοι και τα «παχιά» λόγια, αλλά η ουσία φαίνεται εμπράκτως. Καλώς ορίσατε λοιπόν στο www.topikonews.gr, που «ανοίγει φτερά» σήμερα Δεκεμβρίου του 2015 και μέσα από σκληρή δουλειά έρχεται… για να μείνει.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετρώντας αισίως 10 -και κάτι- χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας,…
Cresta Posts Box by CP