Με οδηγό τον Σπανό το Σούπερ Καπ στην Θύελλα Π.

0
Η Θύελλα Πατρών επικράτησε του Ατρόμητου Πατρών με 2-0 στον τελικό Σούπερ Καπ, που διεξήχθη σήμερα στο ανακατασκευασμένο «Α.Κάνιστρας» και παρακολούθησαν 300 φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Σπανός ήταν ο πρωταγωνιστής στο 14ο τελικό του θεσμού, αφού με κεφαλιά στο 6΄ και διπλή προσπάθεια στο 75΄χάρισε το παρθενικό τρόπαιο στο συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη και αναδείχθηκε κορυφαίος του Σούπερ Καπ.

Ο Ατρόμητος έχασε αρκετές ευκαιρίες και ήταν απειλητικος προς την εστία της Θύελλας, ενώ γενικότερα το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, όμως η Θύελλα ήταν αποτελεσματική στις φάσεις που δημιούργησε.

Άψογη διαιτησία από τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του (Σωτηρόπουλος-Αβραμοπούλου).

Οι συνθέσεις…

Ατρόμητος Πατρών (Καραπίτσος): Αθανασακόπουλος, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Αγκαράι (81΄Μικρός), Γερογιάννης, Π.Γκότσης (85΄Μπακόπουλος), Παπαγεωργίου (73΄Σδρόλιας), Τσίμπιτσης (81΄Παπασπυρόπουλος), Μαντάς, Κωστής, Ανδρεόπουλος (71΄Γραμματικόπουλος).

Θύελλα Πατρών (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Δασουράς (61΄Νικολάου), Δημητρίου, Κουνάβης, Παπαχριστόπουλος (46΄Βουτσινάς), Μπούμπαλης (46΄Βλασόπουλος), Σκεπετάρης (66΄Αδαμόπουλος), Κ.Κωνσταντινίδης, Σπανός (77’ Αθανασόπουλος), Ντίνος

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με 6 αναμετρήσεις και παιχνίδια για όλα τα γούστα συνεχίζεται…
Cresta Posts Box by CP