Αποχώρησε ο Παπαδάτος, πήρε Ράφτη, Αγοράκη, έμειναν “Ρούντζα”, Γκλαβάς

0

Ο Αετός Πατρών εντείνει το ρυθμό, όσον αφορά στον σχεδιασμό του ρόστερ, που θα μετέχει στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της ερχόμενης Β’ κατηγορίας.

Οι πιο σημαντικές κινήσεις αφορούν τις παραμονές των βασικών μονάδων Μάριου Γκλαβά, Δημήτρη Ρουντζαμάνη και Γιάννη Ασκούνη. Παράλληλα, στους “κιτρινόμαυρους” θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Καλλιβωκάς, Καπετανάκος, Γιαννούχος, Φούφουλας, Γεωργόπουλος, Νικολόπουλος, Τσαούσογλου, Αναγνώστου και Γκέκα.

Αναφορικά με τις προσθήκες, έχουν ήδη αποκτηθεί οι Κώστας Αγοράκης και Χρήστος Ράφτης, που αναμένεται να δώσουν αρκετές λύσεις και επανήλθε και ο Νίκος Καπανδρίτης, που αγωνιζόταν στον Μέγα Δικέφαλο. Παρελθόν αποτελούν οι πολύτιμοι Δημήτρης Παπαδάτος και Κώστας Μαραγκός, όπως και ο Παναγάκης, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Χρανιώτης και Καρέλης και το μέλλον τους θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών.

Η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού, ενός πλάγιου μπακ και παράλληλα θα τονώσει το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής με 2 δυνατούς παίκτες.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο τρίτο διαδοχικό Final Four της ιστορίας της θα λάβει…
Cresta Posts Box by CP