Το συγκινητικό μήνυμα του Παναγιώτη στον Φάνη

0

Ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος…

ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook μερικά απλά και λιτά λόγια για τον αδερφό του Φάνη, που “έφυγε” νωρίς από κοντά μας, αλλά κανένας δεν τον ξεχνά.

Η Δύμη διοργάνωσε για 4η συναπτή σεζόν τουρνουά προς τη μνήμη του Φάνη, το οποίο έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης ημέρας των αναμετρήσεων, ο Παναγιώτης, που αγωνίζεται στους “μπλε” είπε μερικές “γλυκές” κουβέντες στον αδερφό του.

“4η συνεχόμενη χρονιά. 1η ομάδα που σε τίμησε για την απουσία σου. Έδωσες τα πιο λίγα, γιατί δεν είχες χρόνο, αλλά σε αυτά τα παιδιά σύμφωνα με αυτά που μου λένε, είναι σαν να έδωσες πολλά.

Έδωσες την ώθηση για να περάσουν σε άλλη νοοτροπία. Την ακολούθησαν, προσπάθησαν να την κάνουν πράξη και την εξέλιξαν με τους επόμενους, το ίδιο οραματιστές και ερωτευμένους με το άθλημα όπως και εσύ.

Σήμερα (σ.σ. περασμένο Σάββατο) λοιπόν πάλι για εσένα, γιατί κάθε χρόνος που περνάει η απουσία αντί να μαλακώνει μεγαλώνει. 17.30 ξεκινάμε. Σ’ αγαπώ.”

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τον 12ο παίκτη στο Ζευγολατιό... Οι οπαδοί της Παναχαϊκής…
Cresta Posts Box by CP