Διονύσης Παστός: “Ο Κρόνος θα παλέψει για είσοδο στην 5αδα”

0

Δηλώσεις ο Διονύσης Παστός στο www.topikonews.gr…

Ο παίκτης-προπονητής του Κρόνου Πατρών, Διονύσης Παστός, μιλάει για την ομάδα του, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Στόχος για την σεζόν που “ανοίγει” σε λίγες ώρες είναι οι βλέψεις για 5άδα, με τον έμπειρο παίκτη να θεωρεί άκρως ανταγωνιστικό τον φετινό “μαραθώνιο” της κατηγορίας και να δίνει βαρύνουσα σημασία στα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια.

«Το πρωτάθλημα της Α2 θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τη προηγούμενη σεζόν. Οι ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία είναι δυνατές, καθώς και αυτές που έπεσαν από την Α1 θα πρωταγωνιστήσουν, κυρίως ο Προφήτης Ηλίας.
οι ομάδες των νησιών ενισχυθήκαν σημαντικά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Τα πολλά παιχνίδια εκτός Πάτρας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διακύμανση του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά στον Κρόνο, με τις προσθήκες που έγιναν στο ήδη υπάρχον ρόστερ θα διεκδικήσουμε μια θέση στη πεντάδα. Σίγουρα δεν είναι εύκολη περίπτωση ο στόχος αυτός, αλλά με σκληρή δουλειά έχουμε τα φόντα να τα καταφέρουμε.»
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα της Α2 ΕΣΚΑ-Η... Με 5 σπουδαία παιχνίδια…
Cresta Posts Box by CP