Προγνωστικά Στοιχήματος : Σαββατιάτικη τριάδα (06/10/18)

0

Πολύ καλά κύλησε η εβδομάδα με 2 ταμεία και 1 γκολ που δεν μπήκε στο Ντόρτμουντ-Μονακό, στερώντας το απόλυτο με 3/3 ταμεία. Συνεχίζουμε πλέον με πολύ καλή ψυχολογία και πάμε στις σημερινές εκτιμήσεις του κουπονιού, στηρίζοντας την αγωνιστική ανάταση της Ρόμα.

1040. Έμπολι- Ρόμα: Η Ρόμα συνέτριψε την Πλζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ με “5άρα” στο Ολίμπικο και δείχνει να “ανεβάζει στροφές” μετά το μέτριο ξεκίνημα. Θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στο Καμπιονάτο και η νίκη απόψε αποτελεί μονόδρομο. Η Έμπολι παράγει φάσεις στην έδρα της, παίζει συμπαθητικό ποδόσφαιρο, αλλά στερείται αποτελεσματικότητας. Θα επιλέξω συνδυασμό διπλού με οβερ.  (Stoiximan 2.25)

502. Πανιώνιος- Άρης: Δύο ποιοτικές ομάδες της φετινής Σούπερ Λιγκ αναμετρούνται στη Νέα Σμύρνη και το ματς κρίνεται άκρως αμφίρροπο. Ο Πανιώνιος “φτιάχνει” φάσεις με το τσουβάλι, αλλά στην τελική προσπάθεια υστερεί. Ο Άρης δεν πρόκειται να παίξει παθητικά και θα κυνηγήσει με αξιώσεις και στρωτό ποδόσφαιρο το γκολ. Αξίζει το καλοπληρωμένο γκολ-γκολ. (Sportingbet 2.10)

892. Ντόρτμουντ- Άουγκσμπουργκ: “Πετάει φωτιές” η Ντόρτμουντ, η οποία έκανε πλάκα στη Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ (3-0). Πρώτη στην Μπουντεσλίγκα και θέλει να συνεχίσει να διατηρεί τα ηνία της κορυφής, αλλά η Άουγκσμπουργκ δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος, κλέβοντας μέχρι ώρας την παράσταση μαζί με Βέρντερ και Χέρτα. Ένα γκολ θεωρώ θα το βρει. Γκολ-γκολ. (Betshop 1.70)

Πηγή : πάμε στοίχημα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Α1 ΕΣΚΑ-Η της νέας σεζόν ανοίγει αύριο την αυλαία…
Cresta Posts Box by CP