Σ.Σταθόπουλος:”Ένας κύκλος έκλεισε και ένας άλλος ανοίγει”

0

Ο Σάββας Σταθόπουλος αγωνίστηκε στην ΕΑ Παραλίας επί 13 χρόνια και μαζί με μία παρέα φίλων έφτασαν την ομάδα μέχρι την Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Πλέον, ο Σταθόπουλος θα φοράει τη φανέλα του Κρόνου Πατρών και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στην περιφέρεια, έχοντας παραστάσεις και καλές παρουσίες στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. Μιλώντας στο topikonews.gr αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του και ευχαρίστησε τον Κρόνο, που τον δέχεται στην οικογένειά του.

“Μετά από 13 χρόνια στην ΕΑ Παραλίας ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος. Είμαι χαρούμενος που μαζί με μία παρέα φίλων καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑ-Η για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έτσι είναι όμως η ζωή και ο αθλητισμός. Κρατάω μόνο τα καλά και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα που ανδρώθηκα μπασκετικά.

Παράλληλα, η νέα πρόκληση του Κρόνου Πατρών και της Α1 ΕΣΚΑ-Η με κάνει ιδιαίτερα ανυπόμονο για τη σεζόν που έρχεται. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και αποτελώ πλέον μέλος της ομάδας τους.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Νάπολη Πατρών βρέθηκε για 3η διαδοχική φορά σε Final…
Cresta Posts Box by CP