Στοίχημα: Παιχνίδι στο όριο για Μακάμπι και Κλουζ

0

Ακόμα μία εβδομάδα Ευρώπης η τρέχουσα και φυσικά δεν γίνεται να μην καταπιαστούμε με τις μάχες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται απόψε την Πλζεν στην ρεβάνς του 0-0 στην Τσεχία. Εμείς θα ασχοληθούμε και με το εν λόγω παιχνίδι, αλλά βάση θα αποτελέσει η σύγκρουση Μακάμπι-Κλουζ.


Μακάμπι Τελ Αβίβ – Κλουζ

Στο πρώτο παιχνίδι στην Ρουμανία η Κλουζ επικράτησε με 1-0 με γκολ από το πρώτο μέρος και δέχθηκε κάποιες απειλές από την Μακάμπι, αλλά εν τέλει διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι ιδανικό για την ομάδα από τα Βαλκάνια, αφού δεν “καίγεται” να ανοιχτεί και θα κοιτάξει να κλείσει τους χώρους των Ισραηλινών, που θα ψάξουν από νωρίς το γκολ. Οπότε αναμένεται ματς οριακό και υπομονή, αφού θα υπάρξει σκοπιμότητα στον “βωμό” της πρόκρισης.

Θεωρώ ασφαλής επιλογή τα 2-4 γκολ και η απόδοση δεν είναι καθόλου άσχημη.


Βασιλεία- Αϊντχόφεν

Προβλημάτισαν αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους, αλλά μάλλον θα είχαν το μυαλό τους στο αποψινό κρίσιμο παιχνίδι.

Η Βασιλεία ηττήθηκε εντός έδρας από την Σεν Γκάλεν με 2-1 και έδειξε αγχωμένη στο παιχνίδι της, ενώ για το Σούπερ Καπ Ολλανδίας η PSV έχασε με κάτω τα χέρια από τον ανώτερο Άγιαξ με σκορ 2-0. Στο πρώτο παιχνίδι οι Ολλανδοί με ανατροπή στο τέλος επικράτησαν 3-2 και έχουν προβάδισμα.

Δε νομίζω ότι ο ρυθμός θα πέσει και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την πρόκριση με γκολ και φάσεις εκατέρωθεν. Γκολ γκολ και οβερ 2.5


Ολυμπιακός- Πλζεν

0-0 στο πρώτο ματς στην Τσεχία, αν και η Βικτόρια Πλζεν είχε δοκάρι και ο Ολυμπιακός είχε σε μεγάλη ημέρα τον Σα, καθότι επιθετικά ήταν μέτριος.

Απόψε στην εξίσωση μπαίνει ο κόσμος, αφού το Φάληρο θα είναι κατάμεστο, αλλά οι Πειραιώτες επιβάλλεται να είναι πιο αποφασιστικοί δημιουργικά. Από την άλλη, οι Τσέχοι “πετάνε” στο πρωτάθλημα (4-1 την Κάρβινα) και με γκολ θα βάλουν δύσκολα στους “ερυθρόλευκους”, ενώ είναι πιο μπροστά σε ετοιμότητα και αγωνιστικό ρυθμό.

Ρισκάρουμε με το γκολ γκολ 

Πηγή : https://www.bet-on-arme.com/paixnidi-sto-orio-gia-macabbi-kai-cluz/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ατρόμητος Πατρών κυνηγά παίκτες από το "πάνω ράφι" και…
Cresta Posts Box by CP