Θύελλα Αιγίου-Εθνικός Σαγείκων 3-1: Αήττητη και ωραία…

0

2η σερί νίκη η Θύελλα Αιγίου…

Η Θύελλα Αιγίου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, αφού έχει μπει φουριόζα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, παίρνοντας και το σκαλπ του Εθνικού Σαγείκων, μετά από το αντίστοιχο του Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Παρότι οι «πολεμιστές» ήταν εκ νέου ανταγωνιστικοί και προηγούνταν από το 33’, χάρη σε φάουλ του Νιάρου, που βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα, οι γηπεδούχοι με ολική ανατροπή στην επανάληψη έφτασαν στους 7 πόντους και παράλληλα στην 2η διαδοχική επιτυχία τους.

Τα τέρματα της ομάδας του Κυριάκου Αθανασίου πέτυχαν οι Μάζης (48’, 65’) και Καραμήτσος (68’). Ξανά απουσίες για τον Εθνικό, που είχε και πάλι εκτός του βασικό πορτιέρο Κώστα Κύργιο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Αθανασίου Κ.): Κοντογεώργος, Ι. Παξιμάδης, Λαλαής (54΄ Δημόπουλος), Αντ. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος (69΄ Νταλάκος), Γιαννόπουλος, Καραμήτσος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάζης, Αρβανίτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ. (Σαλαμαλίκης Ν.): Διονυσόπουλος, Γκοτσούλιας (60’ Διακάτος), Καρκούλιας, Νιάρος, Σουρανής, Μπεκίρης, Σαλαμαλίκης Β., Καρμοκόλιας, Φραγκούλιας (72’ Βελέντζος), Σωτηρόπουλος, Διακάτος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
5-0 η Δάφνη Πατρών στην πρεμιέρα... Με τους καλύτερους οιωνούς…
Cresta Posts Box by CP