Θύελλα Π.- Αχαιός Σαρ.  3-0: Παράσταση για έναν ρόλο

0

Η Θύελλα Π. έκανε το «2Χ2»

Τα γκολ: 2’ Σκεπετάρης, 60’ Λυμπέρης, 76’ Ηλιόπουλος

Το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Αχαιό Σαραβαλίου για την 2η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ και τον 1ο όμιλο, μετέτρεψε σε μονόλογο η Θύελλα Πατρών, που υπερίσχυσε με 3-0 και ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Ο Σκεπετάρης άνοιξε μόλις στο 2’ το σκορ και στο 33’ ο Πανταζής τράνταξε το δοκάρι του Λέσσι. Στο 60’ ο Λυμπέρης «κλείδωσε» τους 3 πόντους και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ηλιόπουλος στο 76’.

Άσχημη εμφάνιση για τον Αχαιό, που δεν έχει κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα. Μοναδικός διασωθέντας ο Ζένελ Λέσσι, που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 3-0. Από πλευράς νικητών ξεχώρισαν οι Λάτσης, Παναγιωτόπουλος, Ηλιόπουλος και Σκεπετάρης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΘΥΕΛΛΑ (Γερολυμάτος): Μπαρδάκης, Μακρόπουλος, Γιαννόπουλος, Λάτσης, Μαντούκας, Κουνάβης, Παναγιωτόπουλος, Ηλιόπουλος (80’ Παπαδόπουλος), Σκεπετάρης (86’ Χριστόπουλος), Λυμπέρης (77’ Τσέλα), Πανταζής

ΑΧΑΙΟΣ (Χρηστίδης): Λέσσι, Διαμαντόπουλος (46’ Μπρούλιας), Νικολόπουλος (70’ Κασπίρης), Μπακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τεμπονέρας, Θεοδωρόπουλος, Γραμματσούλιας, Π. Φραντζής, Ν. Φραντζής, Γρουζής (82’ Κοντογεωργόπουλος)

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη ο Ατρόμητος Π. Με 1-0 "απέδρασε" από το…
Cresta Posts Box by CP