TNbet: Μόνο νίκη θέλουν Ρουμανία και Δανία!

0

Πάμε να δούμε τρεις προτάσεις για το σημερινό κουπόνι του ΠάμεΣτοίχημα, αν και οι επιλογές δεν είναι αρκετές, λόγω των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2018.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΔΑΝΙΑ:  ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Ρουμάνοι και Δανοί κοντράρονται στο Βουκουρέστι και όποιος νικήσει θα συνεχίσει με βλέψεις για την πρόκριση. Αναγκαστικά οι ομάδες θα ανοιχτούν σε κάποιο χρονικό σημείο της αναμέτρησης και ένα γρήγορο γκολ στο ματς θα κάνει πιο εύκολο το γκολ/γκολ ή το οβερ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ:  ΓΚΟΛ- ΓΚΟΛ: Αμφότεροι διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες στην επίθεση και προβλήματα στον αμυντικό τομέα. Οι Πολωνοί με νίκη “κλειδώνουν” την πρωτιά στον όμιλο και οι γηπεδούχοι με “τρίποντο” πιάνουν στην κορυφή τον Λεβαντόφκσι και την παρέα του. Αξία στο αμφίσκορο.

ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ- ΣΕΡΡΟ:  2-3 ΓΚΟΛ: Παράδοση στα 2-3 γκολ έχει το εν λόγω ζευγάρι στην Ουρουγουάη. Ωστόσο και το αποψινό παιχνίδι τους ενδείκνυται για την συγκεκριμένη επιλογή, που βρισκεται σε πολύ καλή απόδοση.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η 22η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP