TNbet: Ντέρμπι “αιωνίων” με γκολ στην Λεωφόρο !

0

Χαίρετε φίλες και φίλοι του topikonews.gr. Πάμε να δούμε μία δυνατή τριάδα από το σημερινό κουπόνι της Κυριακής για όσους επιθυμείτε να ποντάρετε σήμερα, έτσι όπως την επέλεξαν οι συντάκτες μας…

951 (16.00): Σαμπντόρια- Γιουβέντους (γκολ-γκολ): Δύσκολη δοκιμασία για την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο Γιουβέντους, που θα δυσκολευτεί στην έδρα της άκρως φορμαρισμένης Σαμπντόρια. Το αμφίσκορο έχει τύχη, με την “Σαμπ” να παίζει ανοιχτά και να δημιουργεί καταστάσεις σε κάθε παιχνίδι της.

998 (19.30): Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός (οβερ 2.5): Ντέρμπι “αιωνίων” στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό σε καλή κατάσταση και τον Ολυμπιακό να προέρχεται από την ήττα-αποκλεισμό στην έδρα της Μπεσίκτας, που έχει επιφέρει και κόπωση στους παίκτες. Λογικά θα δούμε καλό ματς, με φάσεις εκατέρωθεν.

1004 (21.30): Βαγιεκάνο- Οβιέδο (2-3 γκολ): Από την μία η Βαγιεκάνο παίζει τα “ρέστα” της για την παραμονή και θέλει μόνο νίκη απόψε και από την άλλη η Οβιέδο διεκδικεί θέση στα μπαράζ ανόδου, αλλά μακριά από την έδρα της δεν παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο. Αξία στα 2-3 γκολ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 4η σερί νίκη του και 11η στο πρωτάθλημα τς…
Cresta Posts Box by CP