Νίκος Τσελέπης: “Ο Αχαιός ανήκει στην Α΄ κατηγορία”

0

Ο Νίκος Τσελέπης μιλάει για τον Αχαιό Σαραβαλίου και τον τραυματισμό του…

αφού υπέστη σοβαρή ζημιά πριν από λίγες ημέρες σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη και δυστυχώς θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για αρκετό χρονικό διάστημα.

Μιλώντας στο www.topikonews.gr εξέφρασε λίγα λόγια γγια την άτυχη στιγμή που υπέστη και παράλληλα αναφέρθηκε στην φετινή αγωνιστική περίοδο και στους στόχους του Αχαιού, που κατά την γνώμη του έχει τα εχέγγυα, έτσι ώστε να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία, κερδίζοντας την άνοδο.

Τι δήλωσε για τον τραυματισμό του:

_ Τραυματίστηκα σοβαρά σε ένα φιλικό αγώνα και σίγουρα ήταν μία άτυχη στιγμή. Βέβαια, αυτά έχει το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές. Θα μείνω για αρκετό καιρό εκτός, αλλά θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και στους φίλους μου και θα την στηρίζω όσο μπορώ, όπως με στήριξε και αυτή από την μέρα που τραυματίστηκα.”

Τι δήλωσε για τον Αχαιό και το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας:

_ Η ομάδα έχει ανανεωθεί με πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες και υπάρχει αρκετό ταλέντο. Θεωρώ πως φέτος μπορεί να γίνει αυτό που χάθηκε πέρυσι για 1 βαθμό, δηλαδή να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Επίσης θετικό είναι ότι παρέμεινε ο ίδιος προπονητής και ο βασικός κορμός των παικτών.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πρεμιέρα με δυνατά ματς στην Α2 ΕΣΚΑ-Η... με την ανανεωμένη…
Cresta Posts Box by CP