Υπάρχει σίγουρος τρόπος να κερδίσω στο στοίχημα?

0

Μου δίνετε η ευκαιρία να απαντήσω σε κάποιους φίλους που μου στέλνουν email και με ρωτάνε πολλά πράγματα σχετικά με το στοίχημα. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ο ”γκουρού” του στοιχήματος και ούτε νομίζω ότι θα γίνω ποτέ.

Ακολουθώ τα τελευταία χρόνια κάποιους βασικούς κανόνες στο στοίχημα, οι οποίοι με έχουν βοηθήσει να μην είμαι χαμένος. Αυτούς τους κανόνες σύντομα θα σας αναλύσω πιο κάτω.

Πόσα χρήματα να διαθέσω?

Το πιο βασικό κομμάτι στον στοιχηματισμό είναι πως δεν ποντάρουμε ποτέ χρήματα τα οποία δεν μας περισσεύουν. Το στοίχημα είναι ένα χόμπι που είναι μακροχρόνιο και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βγεις κερδισμένος. Να είστε σίγουροι ότι όπως υπάρχουν τα σερί στις νίκες, άλλο τόσο υπάρχουν και τα σερί στις ήττες.

Πριν να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε, σκεφτείτε πως θα αισθανόσασταν αν το στοίχημα που σκοπεύετε να βάλετε θα χάσει. Αν αυτό θα σας κάνει να νιώσετε άσχημα, τότε καλύτερα είναι να μην ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο σπόρ.

Κεφάλαιο (Μπάνκα) και έναρξη στοιχημάτων

Είναι πολύ βασικό πριν να ξεκινήσουμε τα στοιχήματα, να ορίσουμε ποιο είναι το κεφάλαιο το οποίο θα έχουμε στην διάθεση μας κατά την διάρκεια της στοιχηματικής σεζόν ( Σεπτέμβριος – Μάιος) . Παρόλο που τα περισσότερα πρωταθλήματα ξεκινούν απο τον Αύγουστο, είναι καλύτερα να απέχουμε στοιχηματικά τις 4-5 πρώτες αγωνιστικές, προκειμένου να έχουμε ένα μικρό στατιστικό δείγμα για την φόρμα των ομάδων πριν να ξεκινήσουμε το ποντάρισμα.

Το πως θα διαχειριστούμε το κεφάλαιο μας, θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο στο τέλος της σεζόν για τον αν είμαστε κερδισμένοι η χαμένοι. Μπορεί ένας παίκτης με μικρό ποσοστό προβλέψεων στο τέλος της σεζόν να έχει μεγαλύτερο κεφάλαιο απο κάποιον που θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό προβλέψεων και ο λόγος θα είναι ότι έκανε καλύτερη διαχείριση κεφαλαίου.

Διαχείριση κεφαλαίου

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι εγώ προσωπικά στοιχηματίζω πάντα σε μονούς αγώνες προσπαθώντας τις περισσότερες φορές να βρω αποδόσεις που να είναι value bet. Όσον αφορά την διαχείριση κεφαλαίου μου, φροντίζω πάντα να ποντάρω σταθερά το 10% του κεφαλαίου μου. Με λίγα λόγια αν ξεκινήσω με 300 ευρώ κεφάλαιο, στον πρώτο αγώνα θα ποντάρω 30 ευρώ.

Αν το στοίχημα χαθεί, το κεφάλαιό μου θα έχει γίνει 270 ευρώ, οπότε το επόμενο στοίχημα θα είναι 27 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο έχω καταφέρει στα 10 χρόνια περίπου που παίζω εντατικά στοίχημα να μην είμαι χαμένος. Δεν έχω γίνει πλούσιος και προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να έχει γίνει πλούσιος απο το στοίχημα.

Επιλογή αγώνα

Στο ίντερνετ υπάρχουν εκατοντάδες site όπου διάφοροι ”γκουρού” τίπστερ καθημερινά γράφουν προγνωστικά για το στοίχημα. Ορισμένες σελίδες μάλιστα είναι και με πληρωμή. Θα σας συμβούλευα να μην πληρώσετε συνδρομή σε κανένα site γιατί τσάμπα θα χάσετε τα λεφτά σας.

Είναι σωστό να ενημερώνεστε απο διάφορα στοιχηματικά site για τους αγώνες που προτείνουν οι τίπστερ τους, αλλά επειδή τα χρήματα είναι δικά σας, η τελική επιλογή θα πρέπει να είναι και δική σας. Μελετήστε τα δωρεάν στατιστικά για αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ που έχουν πολλά site πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Στο δικό μας site διάφορα στατιστικά θα βρείτε εδώ.

Φήμες για στημένα

Περιστασιακά θα διαβάσετε η θα ακούσετε κάποιες φήμες που θα παρουσιάζουν κάποιον αγώνα σαν στημένο. Να είστε σίγουροι ότι αυτές τις φήμες τις έχουν ακούσει και οι μπούκ και τις περισσότερες φορές τρίβουν τα χέρια τους . Είναι εξακριβωμένο ότι οι στοιχηματικές εταιρείες (μπούκ) πρώτον δεν είναι κορόιδα και δεύτερον δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι κολοσσιαίες εταιρείες που πολλές φορές έχουν τους μηχανισμούς να διαρρεύσουν φήμες που θα κατευθύνουν τον κόσμο στο στοίχημα που αυτές θέλουν. Μακρυά λοιπόν απο φήμες για στημένα παιχνίδια.

To στοίχημα είναι διασκέδαση αλλά χρειάζεται υπομονή. Καλή τύχη!

Ergolavos

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκινάει σήμερα ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP