Άγγελος Κιτσούκαλης: «Να εκπληρώσουμε το στόχο της ανόδου»

1

Δεν ανήκει στα πρωτοκλασάτα ονόματα της ΕΑΠ, αλλά την φετινή σεζόν αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην μηχανή των «μελανόλευκων», κάνοντας την «βρώμικη δουλειά» όποτε του ζητηθεί και παράλληλα δίνοντας πολύτιμες βοήθειες σε κάθε ματς.

Αναφερόμαστε στον νεαρό γκάρντ Άγγελο Κιτσούκαλη, που στο ντέρμπι κορυφής με την Παναχαϊκή την περασμένη Δευτέρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξουδετέρωση των Παναγόπουλου και Γατσούλη, που επωμίζονται την πλειονότητα των επιθέσεων των «κοκκινόμαυρων», τακτική που είχε ζητηθεί από την αρχή από τον Γιώργο Σκροπολίθα.

Δείτε μέσα από το topikonews.gr πως βίωσε ο Άγγελος το συνοικιακό ντέρμπι κορυφής της Α1 ΕΣΚΑ-Η και επίσης την τοποθέτησή του για την μεγάλη νίκη της ΕΑΠ:

«Ήταν ένα σκληρό ματς για γερά νεύρα. Πιστεύω πως στα πρώτα 5 λεπτά μπήκαμε νωθρά, αλλά στη συνέχεια δυναμώσαμε την άμυνά μας και είχαμε περισσότερο υπομονή στην επίθεση, έχοντας σωστές επιλογές. Αποκτήσαμε έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα, το διατηρήσαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραμε τη νίκη δίκαια.

Σημαντικό ρόλο για να έρθει η νίκη έπαιξε η εξουδετέρωση στους Παναγόπουλο και Γατσούλη, αφού οι πιο πολλές επιθέσεις της Παναχαϊκής ήταν σχεδιασμένες. Όσον αφορά στο πως έζησα το ντέρμπι θεωρώ πως το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, με φίλους και των δύο ομάδων είναι το καλύτερο συναίσθημα για έναν αθλητή και μόνο καλό μπορεί να κάνει στο πατραϊκό μπάσκετ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονώ για τους τελικούς με κατάμεστο γήπεδο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε το στόχο της ανόδου, που τον έχουμε βάλει ως προτεραιότητα από το καλοκαίρι.»

Share.

1 Σχόλιο

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το επιθετικό «όπλο» της Παναχαϊκής ακούει στο όνομα Άγγελος Γατσούλης,…
Cresta Posts Box by CP