Α΄ κατηγορία: Και οι «8» ήταν ωραίοι

0
Το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και οι 2 όμιλοι είχαν ιδιαιτερότητες και δυσκολίες.

Το επίπεδο ήταν εξίσου δυνατό, αν και φάνηκε ότι οι ισορροπίες στον όμιλο της Αιγιαλείας ήταν πιο λεπτές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο όμιλος της Δυτικής Αχαΐας ήταν πιο «χαλαρός».

Δίκαιο το αποτέλεσμα

Αν δούμε γενικά τις ομάδες που κατέλαβαν τις 4 πρώτες θέσεις και συνέταξαν τους «8» των πλέι-οφ ανόδου το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Αχαϊκή και Παναιγιάλειος έκοψαν πρώτοι το νήμα και στον 1ο όμιλο ο Ατρόμητος πίεσε ασφυκτικά τα «καναρίνια», με την «Μαύρη Θύελλα» να έχει πιο εύκολη αποστολή και πιο μεγάλη απόσταση από τους διώκτες της. Πανμοβριακός και Δόξα Παραλίας από την μία και Νίκη Προαστίου και Κεραυνός Αγίου Βασιλείου από την άλλη καπάρωσαν 3η και 4η θέση, με τον Αετό Πατρών να καταλαμβάνει την 2η θέση στο «κύκνειο άσμα» της κανονικής διάρκειας, κερδίζοντας τον Κεραυνό με 1-0.

Όλες οι ομάδες επέδειξαν σταθερότητα και δικαίως έκλεισαν θέση στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Κομβική πρεμιέρα

Αν όλα πάνε καλά και ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα τα πλέι-οφ θα είναι ενδιαφέροντα, αν και οι ομάδες σίγουρα θα είναι επηρεασμένες, όντας σε απραξία για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο Παναιγιάλειος που θα έμπαινε με 7 βαθμούς θα διασταύρωνε τα ξίφη του με την Αχαϊκή, που θα έμπαινε με 6 βαθμούς και ο Ατρόμητος Πατρών (5) θα δοκιμαζόταν με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου (2), ο οποίος με νίκη θα ξεκινούσε δυνατά και θα βελτίωνε την ψυχολογία του.

Θα υπήρχε πολύς δρόμος μέχρι το τέλος της διαδρομής, αλλά αν είχαμε νικητή στο ντέρμπι, αυτός θα είχε το βαθμολογικό και κυρίως ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια και για την μάχη του τίτλου και συνεπώς της ανόδου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
18 αγωνιστικές πραγματοποιήθηκαν στην Γ΄κατηγορία της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μέχρι…
Cresta Posts Box by CP