Αντώνης Φιλίππου: “Εμπειρία για όλους μας το ματς με τον Ηρακλή Χαλκίδας”

0

Ο αρχηγός της Ολυμπιάδας Πατρών Αντώνης Φιλίππου μίλησε στο topikonews.gr για τον αγώνα που έδωσαν οι “πορτοκαλί” κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας για το Κύπελλο.

Η πατρινή ομάδα πήρε το 1ο σετ και έχασε στο νήμα το 3ο και 4ο σετ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Ηρακλή Χαλκίδας με 3-1. Βέβαια κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Ηρακλή, που αγωνίζεται στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλει και όπως είπε και ο Φιλίππου το παιχνίδι γέμισε με εμπειρία την ομάδα του Άκη Δαρείου.

«Από τον θεσμό του Κυπέλλου για μια ομάδα της Α2 στόχος είναι να αποκομίζει εμπειρίες και να γίνεται πιο ανταγωνιστική. Το γεγονός ότι καταφέραμε και φτάσαμε στους «16» είναι πολύ καλό για εμάς και ειδικότερα για τους πιο νέους αθλητές της Ολυμπιάδας, που ζουν ωραίες στιγμές.

Τώρα για το ματς με τον Ηρακλή Χαλκίδας θεωρώ πως δώσαμε όλα τα παιδιά το 100% των δυνατοτήτων μας και στις λεπτομέρειες χάθηκε το παιχνίδι. Πιέσαμε όσο μπορούσαμε, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος είναι ομάδα της volley league και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

Στόχος μας πλέον το πρωτάθλημα και ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε σε αυτό, για να ανέβουμε και άλλο στην βαθμολογία.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δόξα Χαλανδρίτσας υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Βίδοβας για την 20η…
Cresta Posts Box by CP