Ατρόμητος Πατρών και Θύελλα Πατρών μονομαχούν για τον τίτλο του Σούπερ Καπ

0
Στα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου “Α.Κάνιστρας” θα κονταροχτυπηθούν Ατρόμητος Πατρών και Θύελλα Πατρών με έπαθλο την κούπα του Σούπερ Καπ, που θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 18:00 την 14η πράξη του από το 2006, όπου η ΕΠΣ Αχαϊας θέσπισε τον εν λόγω θεσμό.

Ο περυσινός Κυπελλούχος Ατρόμητος θα παλέψει για πρώτη φορά για τον τίτλο και είναι και η παρθενική συμμετοχή του σε τελικό Σούπερ Καπ, ενώ στον αντίποδα η περυσινή πρωταθλήτρια της Α΄κατηγορίας Θύελλα Πατρών έχει χάσει το 2011 από τον Τριταιϊκό και στην 2η φορά της θα αποπειραθεί για το τρόπαιο.

Αν δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά ο κάτοχος θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, αφού δεν υφίσταται παράταση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο έμπειρος Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Αβραμοπούλου και 4η διαιτητής θα είναι η Ντάβλα.

Να θυμίσουμε ότι το περυσινό τρόπαιο κατέκτησε ο Διαγόρας Βραχνείκων με 4-3 στα πέναλτι έναντι του Πανμοβριακού και με το ματς να λήγει ισόπαλο (1-1) στην κανονική διάρκεια.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Προμηθέας 2014 με επιμέρους σκορ 24-12 στην τελευταία περίοδο…
Cresta Posts Box by CP