Αχαιός Σαρ.- Μέγας Δικ. 4-2: Έχασε την άνοδο με «αυτοκτονία»

0

Άξιος της μοίρας του μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αχαιός Σαραβαλίου, αφού απώλεσε την άνοδο μέσα από τα χέρια του, καθότι κρατούσε την 2η θέση στα χέρια του για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως συνεχόμενες γκέλες με ομάδες που ήταν στα μέτρα του ή πάλευαν για την παραμονή του στέρησαν την Α’ κατηγορία.

Έτσι η νίκη κόντρα στον Μέγα Δικέφαλο δεν είχε αντίκρισμα, καθότι Αετός Πατρών και Πανιώνιος/Αχιλλέας έκαναν το καθήκον τους και «πέταξαν» από το «κόλπο» της ανόδου την ομάδα του Σαραβαλίου.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Α.Κ Σωτηρόπουλος (44’), Νικολόπουλος (62’), Γραμματσούλιας (81’), Τσελέπης (86’), ενώ από πλευράς «κιτρινόμαυρων» βρήκαν δίχτυα οι Κουτσουμπελίτης (55’) και Πολυζωγόπουλος (69’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ..

Αχαιός: Μπαρδάκης, Κοντογεωργόπουλος (60’ Ντεντόπουλος), Τσελέπης, Ζαφειρόπουλος, Α.Κ. Σωτηρόπουλος, Ξυπολιάς, Α.Ζ. Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (72’ Κασπίρης), Γραμματσούλιας, Φραντζής, Νικολόπουλος (65’ Ντούτσος)

Μεγας Δικέφαλος: Παπαθεοδωρακόπουλος, Νικολόπουλος, Κούβελας, Σταμόπουλος, Μακρής, Καπανδρίτης, Μιχαλόπουλος, Σουγλέρης, Κουτσουμπελίτης, Πολυζωγόπουλος, Ράφτης (71’ Μαλάκος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Ολυμπιάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «do or die»…
Cresta Posts Box by CP