Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 3ης αγωνιστικής

0
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 3η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από topikonews.gr και matchnews.gr την 5άδα της εβδομάδας.

«1»: Γιάννης Μπαρδάκης (Γαλήνη): Η Γαλήνη πήρε την 2η νίκη της κόντρα στον Παναχαϊκό και ο πλέι μέικερ των νεοφώτιστων έκανε πολύ καλό ματς με 11 πόντους 1 τρίποντο και μεστή παρουσία στην οργάνωση του παιχνιδιού.

«2»: Χρήστος Τουλάτος (Ολυμπιάδα): Η Ολυμπιάδα πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της στο ντέρμπι με τον Έσπερο ΑΟΠΑ και ο Τουλάτος έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του, σκοράροντας 20 πόντους με 1 τρίποντο, όντας ασταμάτητος και κομβικός για την 2η νίκη των «πορτοκαλί».

«3»: Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (ΕΑΠ): Και σε αυτήν την αγωνιστική δεν γίνεται να μείνει έξω από την θέση του σμολ φόργουορντ της αγωνιστικής. «Σκότωσε» την Σφήκα στο ντέρμπι με 22 πόντους και 2 τρίποντα και δείχνει ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

«4»: Παναγιώτης Τσεκλένης (Ήφαιστος/Αχιλλέας): Ο Ήφαιστος πήρε το ντέρμπι από τον Κεραυνό και ο Τσεκλένης πέτυχε το νικητήριο τρίποντο. Γενικότερα ήταν καταλυτικός για τους «πράσινους» με 19 πόντους και 2 εύστοχα τρίποντα.

«5»: Φώντας Ντούρος (Ήφαιστος/Αχιλλέας): Ο πολύπειρος σέντερ ήταν εξαιρετικός και έδωσε πολύτιμες λύσεις στις δύο πλευρές του παρκέ. Τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους και ξεχώρισε μαζί με τους Βεργανελάκη και Τσεκλένη.

Ο 6ος παίκτης: Τάσος Παλλαδινός (ΕΑΠ): Με 14 πόντους και φοβερό παιχνίδι έδωσε πολύτιμες λύσεις όταν «κολλούσε» η ΕΑΠ στην επίθεση, «κατέβασε» ριμπάουντ και έπαιξε δυναμική άμυνα, βάζοντας σημαντικό λιθαράκι για το 3στα3 των μελανόλευκων.

Ο προπονητής: Λάμπρος Φραγκισκάτος (ΕΑΠ): Η ΕΑΠ έδειξε διαβασμένη και «χτύπησε» την Σφήκα στις αδυναμίες της, ενώ όταν οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό οι γηπεδούχοι παρέμειναν ψύχραιμοι, δείχνοντας να έχουν πλάνο και πίστη για το ροζ φύλλο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP