Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 4ης αγωνιστικής

0
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 4η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από topikonews.gr και matchnews.gr την 5άδα της εβδομάδας.

«1»: Νίκος Τσιακμάς (Απολλωνιάδα): Η Απολλωνιάδα λύγισε τον Κεραυνό Αιγίου με 55-53 και ο Τσιακμάς σκόραρε 22 πόντους με 2 τρίποντα, όντας ασταμάτητος για τους μελανόλευκους, που απέσπασαν την 2η φετινή νίκη τους.

«2»: Χρήστος Τουλάτος (Ολυμπιάδα): Η Ολυμπιάδα πέρασε από το Αίγιο κερδίζοντας τον τοπικό Ήφαιστο/Αχιλλέα και ο Τουλάτος για ακόμα μία εβδομάδα ήταν αυτός που οδήγησε επιθετικά τους «πορτοκαλί» του Γιάννη Δίπλαρου, που πέρασαν από δύσκολη έδρα και πανηγύρισαν πολύτιμο ροζ φύλλο.  Ο Τουλάτος τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 2 τρίποντα.

«3»: Δημήτρης Σταυράκης (ΕΑΠ): Ο Παναχαϊκός ζόρισε την ΕΑΠ, αλλά οι «μελανόλευκοι» με εξαιρετικό 4ο δεκάλεπτο έμειναν όρθιοι και έκαναν το 4στα4. Ο Σταυράκης έδωσε κομβικές λύσεις, κάνοντας καταπληκτικό ματς με 18 πόντους και γενικότερα μεστή παρουσία.

«4»: Γιώργος Κογιώνης (Έσπερος ΑΟΠΑ): Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ έκανε αρκετά καλό παιχνίδι στην εύκολη νίκη της ομάδας του Αλέκου Πολυδωρόπουλου επί του Ολυμπιονίκη. Τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους και βοήθησε σε πολλούς τομείς, όντας σημαντικός για την 3η νίκη του Έσπερου.

«5»: Γιάννης Σίνης (Αίολος Αγυιάς): Ακόμα ένα καλό παιχνίδι με τον Αίολο έκανε ο υψηλόσωμος σέντερ, τελειώνοντας τον αγώνα με την ΑΓΕΖ με 14 πόντους και 1 τρίποντο, συνεισφέροντας τα μέγιστα για την 3η νίκη της ομάδας του.

Ο 6ος παίκτης: Περικλής Μπαζίνας (Απολλωνιάδα): Με 17 πόντους και φοβερό παιχνίδι έδωσε πολύτιμες λύσεις για την Απολλωνιάδα στην επίθεση και μαζί με τον Τσιακμά ήταν «χάρμα ειδέσθαι» στην πολύτιμη επικράτηση επί του Κεραυνού στην Περιβόλα.

Ο προπονητής: Ανδρέας Μπερδέσης (Απολλωνιάδα): Μία σημαντική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο πέτυχε η Απολλωνιάδα και ο προπονητής Ανδρέας Μπερδέσης «διάβασε» άριστα το παιχνίδι, κρατώντας παράλληλα τον αντίπαλο στους 53 πόντους.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
“Γεμάτο” σε επιλογές ως είθισται το κουπόνι του Σαββάτου και…
Cresta Posts Box by CP