Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα, ο προπονητής και οι πρωταγωνιστές της 17ης στροφής

0
Πέρασε και η 17η στροφή στην ενδιαφέρουσα Α1 ΕΣΚΑ-Η και οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες, οπότε δεν άλλαξε κάτι στα ψηλά επίπεδα της βαθμολογίας.

Μεγάλες νίκες σημείωσαν Ολυμπιάδα και Έσπερος κόντρα σε Ήφαιστο και Ολυμπιονίκη αντίστοιχα και πάμε να δούμε ευθύς αμέσως την 5άδα, τον προπονητή, αλλά και τους παίκτες που ήταν σημεία αναφοράς αυτήν την εβδομάδα.

Η 5άδα της 17ης αγωνιστικής:

«1»: Μανώλης Γιαλελής (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ): Έκανε μεστό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ και βοήθησε καταλυτικά, για να κερδίσει η Ολυμπιάδα τον Ήφαιστο στην παράταση. Τελείωσε το ματς με 13 πόντους και 1 τρίποντο.

«2»: Χρήστος Τουλάτος (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ): Ηγήθηκε στο σκοράρισμα για τους «πορτοκαλί» με 21 πόντους και 2 εύστοχα σουτ από την γραμμή των 6.75 και προσέθεσε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του.

«3»: Βασίλης Γιαννικόπουλος (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Ο Αίολος πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Ζακύνθου και είχε πολλούς παίκτες σε καλό απόγευμα. Ο Γιαννικόπουλος έκανε την διαφορά και φόρτωσε το καλάθι των νησιωτών με 25 πόντους.

«4»: Γρηγόρης Παπαγεωργίου (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ): Ο Κεραυνός Αιγίου παραγκώνισε τις ελλείψεις του και πανηγύρισε σημαντικό ροζ φύλλο επί της Απολλωνιάδας με 41-39. Ο Παπαγεωργίου ήταν σταθερός, έδωσε μονομαχίες και τελείωσε στην επίθεση με 12 πόντους και 2 τρίποντα.

«5»: Θανάσης Νικολόπουλος (ΣΦΗΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ): Ο πολύπειρος σέντερ σκόραρε 15 πόντους και έκανε αρκετά καλό παιχνίδι στο εύκολο «2» της Σφήκας στο «Τόφαλος» με τα νεανικά Αραχωβίτικα.

Στον πάγκο της 17ης αγωνιστικής:

«1»: Χρήστος Καφέζας (ΝΕΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ): Ο πλέι μέικερ των Νέων του Προμηθέα ήταν εξαιρετικός και σκόραρε 20 πόντους στη νίκη επί της Γαλήνης, δίνοντας ενέργεια και λύσεις στις δύο πλευρές του παρκέ.

«2»: Λευτέρης Μαντζούκας (ΝΕΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ): Ήταν ο κορυφαίος με 31 πόντους και 4 τρίποντα και η Γαλήνη δεν κατάφερε να περιορίσει την δράση του ταλαντούχου γκαρντ-φόργουορντ της ομάδας του Γιάννη Ελευθεριάδη.

«3»: Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (ΕΑΠ): Το «όπλο» στην επίθεση της ΕΑΠ ήταν εκ νέου σε καλή κατάσταση, με την ομάδα του να βάζει 100 πόντους στον νεανικό Παναχαϊκό. Ο Διαμαντόπουλος είχε 25 και 2 τρίποντα.

«4»: Γιώργος Κογιώνης (ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ): Ο Έσπερος πήρε μεγάλη νίκη με τον Ολυμπιονίκη στην Αρχαία Ολυμπία και ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας του Αλέκου Πολυδωρόπουλου ήταν αρκετά καλός και σταθερός (12 πόντοι και 2 τρίποντα).

«5»: Ανδρέας Πελεκούδας (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ): Ο πρώην σέντερ του Απόλλωνα Πατρών βοήθησε κομβικά στην ρακέτα και προξένησε ζημιά στην φρόντ λάιν του Ήφαιστου, τελειώνοντας το ντέρμπι με 14 πόντους.

Ο Προπονητής της 17ης αγωνιστικής:

Ο Αλέκος Πολυδωρόπουλος είχε προετοιμάσει αγωνιστικά και πνευματικά τους παίκτες του για το δύσκολο εκτός έδρας με τον Ολυμπιονίκη και εκείνοι αντεπεξήρθαν πλήρως, πετυχαίνοντας ίσως τη νίκη της αγωνιστικής, από πλευράς βαθμολογικής σημασίας και δυσκολίας του αντιπάλου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP