Α2 ΕΣΚΑ-Η: Το 3ο ημίχρονο, οι πρωταγωνιστές και τα σημεία αναφοράς της 20ης!

0
Ο κοροναϊός έχει αγγίξει και την Α2 ΕΣΚΑ-Η, αλλά πρέπει λίγο να ασχοληθούμε και με το αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από τις αναβολές και τα όσα περιφέρονται γύρω από την πανδημία, που φυσικά χρήζει προσοχής, αλλά όχι σύγχυσης.

Η 20η αγωνιστική πέρασε στην ιστορία και πάμε να δούμε μέσα από το «μικροσκόπιο» του topikonews.gr τους πρωταγωνιστές, τον απόηχο, τα στατιστικά και τα σημεία αναφοράς.

Ο Πρωταγωνιστής: Δημήτρης Παναγόπουλος (ΑΕ Αγυιάς): Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση από τον έμπειρο πλέι-μέικερ, που σκόραρε 30 πόντους με 5 τρίποντα στη νίκη της Αγυιάς επί του Σκαγιοπουλείου με 85-71.

Η Νίκη: Η ΝΕΠ λύγισε και την αξιόμαχη Κρήνη ΄97 με 66-51 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την παρουσία της στα πλέι-οφ, αποδεικνύοντας ότι είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που κάνει σταθερό πρωτάθλημα.

Το ματς: Ο ΣΕΦΑ επέστρεψε στις νίκες, αλλά ο Πανωλενειακός προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, αν και οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του. Το τελικό 61-53 απέφερε στους πρωτοπόρους την 17η νίκη τους.

Το «βαρόμετρο»Ο Σάκης Γουβέλης έκανε πολύ καλό παιχνίδι για την ΝΕΠ στη νίκη επί της Κρήνης ΄97, τελειώνοντας το ματς με 16 πόντους και γενικά βοηθώντας σε πολλούς τομείς.

Το (+): Η 8η νίκη του Προφήτη Ηλία στα τελευταία 9 παιχνίδια.

Το (-): Οι 28 πόντοι του Πήγασου στην ήττα από τον Κρόνο Πατρών.

Ο προπονητής: Ο Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης έχει προσδώσει φέτος σταθερότητα στην ΝΕΠ, που και άλλες σεζόν είχε καλό ρόστερ, αλλά υπέφερε από σκαμπανεβάσματα. Σημαντικό το ροζ φύλλο επί της Κρήνης ΄97, με την ΝΕΠ να δείχνει ομάδα με δυνατότητες.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ…

  • Μόνο ΣΕΦΑ και Αγυιά υπερασπίστηκαν τις έδρες τους με Πανωλενειακό και Σκαγιοπούλειο αντίστοιχα. Προφήτης Ηλίας, Νίκη Προαστίου, Κρόνος και ΝΕΠ «απέδρασαν» με διπλά.
  • 12 τρίποντα πέτυχε η Αγυιά με το Σκαγιοπούλειο, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην 20η στροφή.
  • Ρέλλας (22), Μανωλουδάκης (18) και Γιαννακόπουλος (15) πέτυχαν τους 55 από τους 71 πόντους της Νίκης Προαστίου στη νίκη επί του Αιγέα Γαστούνης.
  • Ο Κρόνος με τη νίκη επί του Πήγασου έφτασε σε διψήφιο αριθμό επιτυχιών (10 στο σύνολο).
  • Μεγάλη μάχη αναμένεται στην παραμονή με Αστέρια και Πήγασο να μετρούν 6 νίκες, ενώ στο «κόλπο» βρίσκονται πάντα ΕΑ Παραλίας και Σκαγιοπούλειο, που έχουν από 5 έκαστος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Λάμπρος Μαυρομμάτης θεωρείται από τους «παλιούς» στην Φλόγα Κάτω…
Cresta Posts Box by CP