Β΄ΕΠΣΑ: Κρίσιμα παιχνίδια σε πλέι οφ και πλέι άουτ (Το πρόγραμμα)

0
Σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και το ενδιαφέρον “χτυπάει” κόκκινο.

Στον 1ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Αχαιός Σαραβαλίου υποδέχεται το Σταροχώρι και αμφότεροι θέλουν νίκη, για να κριθούν τα πάντα στο φινάλε, όπως “2” στον Λάππα κόντρα στον Ατρόμητο επιθυμεί ο Φαραϊκός, που βρίσκεται στο -1 από τον Αχαιό και στο +1 από το Σταροχώρι.

Ενδιαφέρον φυσικά υπάρχει και στον 2ο όμιλο και για την άνοδο, αλλά και για το 2ο εισιτήριο της παραμονής. Για τα πλέι οφ, ο πρωτοπόρος Απόλλων Εγλυκάδας περιμένει στα Βραχνέικα την Περιβόλα και αμφότεροι θα διεκδικήσουν το “χρυσό” τρίποντο, με την Αρόη να θέλει μόνο νίκη με τον Πολύτεκνο, αφού βρίσκεται στο -2 από τους “μελανόλευκους”. Στα πλέι άουτ, Αχαϊκός, Γαλήνη και Ψηλαλώνια διεκδικούν την 2η θέση, με τον Ολυμπιακό Πατρών να έχει σωθεί. Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Αχαϊκό και η Γαλήνη με τα Ψηλαλώνια, αλλά μόνο η μία ομάδα από τις τρεις θα χαμογελάσει απόψε.

Στον 3ο όμιλο τα πάντα είναι διαδικαστικά, αφού η Αιγείρα/Ακράτα πήρε την άνοδο και έχουν παραμείνει στην Β΄κατηγορία, Απόλλων Συνοικισμού και Άνω Καστρίτσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα σε πλέι οφ και πλέι άουτ:

Κυριακή 12/5 (όλα τα ματς στις 17:30)

Β1 όμιλος (πλέι οφ): Αχαιός Σαρ.-Σταροχώρι («Κ.Ζάρρας»-Χρονάς), Ατρόμητος Λάππα- Φαραϊκός (Λάππα-Αθανασόπουλος)

Β1 όμιλος (πλέι άουτ): Ίκαρος Πετρωτού- Καμίνια 3-1,  Πείρος Ισώματος-Ροϊτικα (Χαλανδρίτσας-Ντάβλα)

 

Β2 όμιλος (πλέι οφ): Απόλλων Εγλ.-Περιβόλα (Βραχνεϊκων-Ανδριανός),  Πολύτεκνος-ΑΠΟ Αρόης (Ζαρουχλείκων-Τζαγκαράκης)

Β2 όμιλος (πλέι άουτ): Γαλήνη-Ψηλαλώνια («Θ.Χρυσανθόπουλος»-Πετρόπουλος),  Ολυμπιακός Πατρών-Αχαϊκός  (Ρίου-Σαφαρίκας)

 

Β3 όμιλος (πλέι οφ): Αιγείρα/Ακράτα-Αργυρά (Ακράτας-Παπαδόπουλος),  Φλόγα Ροδιάς-Αετός Ρίου (Ροδιάς-Ασπρουλόπουλος)

Β3 όμιλος (πλέι άουτ): Απόλλων Συνοικισμού/Αιγίου-Άνω Καστρίτσι  (Καμαρών-Τηλιγάδας),  Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Κεραυνός 2016  (Αγυιάς-Σπυρόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αχαϊκή πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το γήπεδο της…
Cresta Posts Box by CP