Β΄ΕΠΣΑ: Το πανόραμα της 7ης στροφής και οι βαθμολογίες

0
Διεξήχθη η 7η στροφή στην Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τα παιχνίδια ως είθισται είχαν θέαμα, πολλά γκολ και μεγάλες μάχες σε 1ο και 2ο όμιλο.

Πάμε να δούμε  όσα έγιναν το ΣΚ, βαθμολογίες των ομίλων και γενικότερα το πανόραμα της δράσης.

Α΄ όμιλος: «Μέταλλο» από Σταροχώρι, Νιφορέικα, σε φόρμα ο Εθνικός/Πολύτεκνος

Μεγάλες μάχες είχαμε στην 7η πράξη του 1ου ομίλου και φυσικά δύο σπουδαία ντέρμπι, που εν τέλει τα κέρδισαν οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Το Σάββατο ο Λέων Αλισσού υπέστη την παρθενική του ήττα και μάλιστα εντός έδρας, αφού το Σταροχώρι δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα και συνεχίζει νικηφόρα (2-0) και με σταθερότητα στην κορυφή.

Μία από τα ίδια και για την νεοφώτιστη Δόξα Νιφορείκων, που πέρασε από την δύσβατη έδρα του Ατρόμητου Λάππα με το ίδιο σκορ και 2 γκολ στην επανάληψη και καταδιώκει το πρωτοπόρο σύνολο του Νίκου Λαγογιάννη.

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου λύγισε τον Παναχαϊκό με 2-1 και συνεχίζει σαν τρένο την ξέφρενη τροχιά του, ωστόσο η ομάδα του Σπύρου Βουκελάτου έχει παράπονα από την διαιτησία. Περιβόλα και Ίκαρος Πετρωτού έμειναν στο 1-1 και το «Χ» δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, ενώ ο Εθνικός/Πολύτεκνος πήρε το σκαλπ της μαχητικής Καλλιθέας (2-1) και συνεχίζει με διαδοχικές επιτυχίες, κερδίζοντας έδαφος και δείχνοντας τις δυνατότητες του.

Πετεινοί και Αστραπή Ψαροφαίο προσέφεραν θέαμα σε ένα δραματικό 3-3, ενώ Δάφνη Πατρών και Αχαϊκός δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα (1-1), αφού οι γηπεδούχοι πήραν μόλις τον 1ο βαθμό τους και οι φιλοξενούμενοι δεν διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους. Ο Φαραϊκός ήταν ανώτερος από τα Καμίνια και μετά από καιρό επήλθε νίκη και ανακούφιση.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ: Σταθερά Ψαθόπυργος, Άνω Καστρίτσι και Φοίνικας Ζήριας

Δεν είχε κάτι συνταρακτικό, όσον αφορά στις ανακατατάξεις της βαθμολογίας ο 2ος όμιλος, με το πέρας της 7ης στροφής, αφού η Αναγέννηση Ψαθόπυργου επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 3-3 με την Φλόγα Ροδιάς, λυγίζοντας δύσκολα τον Πανιώνιο/Αχιλλέα στην έδρα του.

Από πίσω ακολουθούν κατά πόδας το Άνω Καστρίτσι, που απέσπασε την 6η διαδοχική νίκη του επί του Αχιλλέα Καμαρών με 2-1 και συνεχίζει σαν σίφουνας, έχοντας υψηλές βλέψεις, ενώ ο Φοίνικας Ζήριας με 2 γκολ στο δεύτερο μέρος πήρε την μάχη της Αιγιαλείας εκτός έδρας από την Άβυθο.

Η Φλόγα Ροδιάς παραμένει στα ψηλά επίπεδα της βαθμολογίας, διαλύοντας τον κάκιστο για ακόμα μία εβδομάδα ΠΑΟΚ Πατρών με 6-0, ενώ ο Απόλλων Εγλυκάδας έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό Πατρών με σκόρερ τον νεαρό Σκουμή και πέτυχε την 4η επιτυχία του.

Η Αργυρά έχει βρει πατήματα και ξεπέρασε το εμπόδιο του Δρέπανου με ηγέτη τον Φούντο, που σημείωσε 2 γκολ, ενώ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αστέρας Τέμενης άνοιξε λογαριασμό (3-2 τον Απόλλωνα Συνοικισμού). Ο Αετός Ρίου με 2 απανωτά γκολ σε μικρό διάστημα έκαμψε την αντίσταση του Ζαβλανίου/Αίαντα, που εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία, έχοντας πολλά παράπονα. Τα γκολ της ομάδας του Αντώνη Ζήκου πέτυχαν οι Κουκουρης και Αποστολόπουλος.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Λέων Αλισσού-Σταροχώρι 0-2

Ατρόμητος Λάππα-Δόξα Νιφορεϊκων 0-2

Φαραϊκός-Καμίνια 2-0

Πετεινοί-Αστραπή 3-3

Δάφνη Πατρών-Αχαϊκός 1-1

Παναχαϊκός-Αστέρας Μιντιλογλίου 1-2

Εθνικός/Πολύτεκνος-Καλλιθέα 2-1

Περιβόλα-Ίκαρος Πετρωτού 1-1

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΟΚ Πάτρας-Φλόγα Ροδιάς 0-6

Αργυρά-Δρέπανο 4-1

Άνω Καστρίτσι-Αχιλλέας Καμαρών 2-1

Απόλλων Αιγίου-Αστέρας Τέμενης 2-3

Αετός Ρίου-Ζαβλάνι/Αίας 2-0

Ολυμπιακός-Απόλλων Εγλυκάδας 0-1

Πανιώνιος/Αχιλλέας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-2

Άβυθος Αιγιαλείας-Φοίνικας Ζήριας 0-2

 

Οι Βαθμολογίες (σε 7 ματς)

Α΄ όμιλος

1 Σταροχώρι 19

2 Ικαρος Πετρ. 16

3 Δόξα Νιφ. 16

4 Αστέρας Μιντ. 15

5 Λέων Αλισσού 14

6 Αστραπή Ψαρ. 13

7 Πολύτεκνος/Εθνικός Π.  12

8 Περιβόλα 10

9 Πετεινοί 9

10 Ατρόμ. Λάππα 8

11 Καλλιθέα 7

12 Φαραικός 7

13 Παναχαϊκός 5

14 Αχαϊκός 5

15 Δάφνη Π. 1

16 Καμίνια 1

 

Β΄ όμιλος

1 Αναγέννηση Ψ. 19

2 Φοίνικας Ζήρ. 18

3 Άνω Καστρίτσι 18

4 Φλόγα Ρόδιας 14

5 Απόλλων Εγλ. 13

6 Αχιλλέας Καμ. 10

7 Αετός Ρίου 10

8 Αργυρά Π. 9

9 Άβυθος 9

10 Πανιώνιος Αχιλ. 8

11 Ολυμπιακός Π. 7

12 Απόλλων Συν. 6

13 Δρέπανο 5

14 Αστήρ Τέμενης 5

15 ΠΑΟΚ Πατρών 4

16 Ζαβλάνι-Αίας 4

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η 5η στροφή στην Γ΄Εθνική και τον 1ο…
Cresta Posts Box by CP