Β΄ κατηγορία: Πολυτέλεια για τις ομάδες τους

0
Τρία ονόματα που θα μπορούσαν να σταθούν και σε ανώτερο επίπεδο ήταν καταλυτικοί παράγοντες για την πορεία της ομάδας τους, που θα έδινε μάχη για την άνοδο στα “σαλόνια” από την Β΄κατηγορία.

Έκανε την διαφορά

  Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε την σεζόν στην Αχαϊκή, αφού επέστρεψε στην «Κυρία» και μάλιστα πέτυχε γκολ στην αφετηρία της Α΄κατηγορίας.

Στη συνέχεια όμως κατέληξε στον Εθνικό Πατρών/Πολύτεκνο, με σκοπό να τον βοηθήσει να κερδίσει την άνοδο, κάνοντας την διαφορά στην καλοδουλεμένη ομάδα του Κυριάκου Θούα, που μέχρι την διακοπή στρογγυλοκαθόταν στην 2η θέση του 1ου ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Τα λόγια περιττά για την αξία του.

 

 «Εργαλείο»

  Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου δικαίως κρατούσε τα ηνία στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας, έχοντας απόσταση ασφαλείας από Αετό Ρίου και Άνω Καστρίτσι.

Ένα ρόστερ με πολλούς έμπειρους παίκτες, αλλά ο Σάκης Αθανασόπουλος έκανε πολύ δυνατή σεζόν και έδωσε πολλά στην ομάδα του Βασίλη Φίλιππα.

Άλλωστε έχει συμμετοχές στην Γ΄Εθνική και κρίνεται «πολύς» για το επίπεδο του πρωταθλήματος.

 

Δυνάμωσε

Μία ζωή (ποδοσφαιρικά) έβγαλε στην Θύελλα Πατρών, ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου τον περασμένο Ιανουάριο και ο Γιώργος Γκοτσόπουλος αποχώρησε από τους «κυανόλευκους».

Πολλές ομάδες τον προσέγγισαν, αλλά θέλησε να επιλέξει το Άνω Καστρίτσι, αφού αποφάσισε να το βοηθήσει για την άνοδο και για την συνεργασία μεσολάβησε ο Βασίλης Μπαλατής, με τον οποίο διατηρούν φιλία χρόνων.

Ταχύς, σκληροτράχηλος και με έφεση στο σκοράρισμα, ο «Γκοτσό» θα ήταν καθοριστικός μέχρι το τέλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Από τους ελάχιστους πατρινούς ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από το ερασιτεχνικό…
Cresta Posts Box by CP