Βρίσκει δίχτυα στην Ολλανδία ο Απόλλων Λεμεσού

0

Σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ έχει την τιμητική του και οι πρώτες μάχες των πλέι-οφ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ να ευχηθούμε καλή τύχη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα παλέψουν για μία θέση στους ομίλους απέναντι σε Τράμπζονσπορ και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα. Βάση μου θα αποτελέσει η άγνοια κινδύνου του Απόλλωνα Λεμεσού.


Αϊντχόφεν- Απόλλων Λεμεσού

Δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Κύπρου, αλλά ο Απόλλων Λεμεσού έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι και παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Η Αϊντχόφεν ναι μεν είναι το φαβορί για πρόκριση στους ομίλους, ωστόσο  δεν εντυπωσιάζει σε Ολλανδία και Ευρώπη, αποκλείοντας με δυσκολία την Χάουγκεσουντ, την ίδια ώρα που ο Απόλλων πέρασε εμφατικά με 2 νίκες την Αούστρια Βιέννης.

Μπορεί να σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα, καθότι οι γηπεδούχοι έχουν τρωτά σημεία στην άμυνα. Πάμε στο γκολ γκολ.


Τορίνο- Γουλβς

Από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια και θέλουν διακαώς την πρόκριση στους ομίλους του θεσμού. Η Τορίνο δεν έχει αρχίσει ακόμα στο Καμπιονάτο, αλλά έδειξε καλά στοιχεία μέχρι ώρας, έχοντας θέσει εκτός Ντέμπρετσεν και Σόλιγκορσκ. Βέβαια οι “λύκοι” είναι ομάδα Πρέμιερ Λιγκ και το απέδειξαν στο εντός 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Δευτέρα.

Σκοράρουν με ευκολία και θέλουν προσοχή από την άμυνα της “Γκρανάτα”, ωστόσο και οι Ιταλοί στην επίθεση έχουν τρομερές μονάδες. Γκολ γκολ.


Μπράγκα- Σπαρτάκ Μόσχας

Η Μπράγκα προσγειώθηκε ανώμαλα με την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-1 και έδειξε ασταθής στα μετόπισθεν, παρότι σε ακόμα ένα παιχνίδι έκανε πολλές τελικές.

Η Σπαρτακ πήρε τον “πόλεμο” της Μόσχας από την μισητή αντίπαλο ΤΣΣΚΑ με 2-1 και βρίσκει δίχτυα με ευκολία, δείχνοντας ότι φέτος μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο στην Ρωσία. Παρόλα αυτά, στην άμυνα δεν πείθει ως ώρας και έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια της.

Και εδώ θα ποντάρω στο καλοπληρωμένο γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/briskei-dixtia-sthn-ollandia-o-zimiaris-apollwn-lemesoy/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε ακόμα μια καλή προσθήκη προχώρησε το ΑΠΣ Πάτραι. Η…
Cresta Posts Box by CP