Β ΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές και ο απόηχος της 10ης στροφής

0
Το topikonews.gr περνάει από «κόσκινο» την 10η στροφή στους 2 ομίλους της Β΄κατηγορίας και σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Νίκος Σταματόπουλος (Φαραϊκός): Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε ο Φαραϊκός κόντρα στον Λέοντα Αλισσού και το γκολ του Σταματόπουλου ήταν αρκετό, για να χωρίσει τις δύο ομάδες και να δώσει «ανάσα» στους γηπεδούχους.

22 γκολ σε 8 παιχνίδια  (2.7 ανά παιχνίδι)

Το Ματς: Ίκαρος Πετρωτού- Σταροχώρι 4-1: Δεν μας κάνει εντύπωση ο «1», αλλά το εμφατικό σκορ με το οποίο ο Ίκαρος λύγισε το Σταροχώρι, που ήταν αήττητο. Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Άγγελου Σταθόπουλου, που αποδίδει εξαιρετικά και με σταθερότητα.

Το στατιστικό: 4 νίκες φιλοξενούμενων σε 8 ματς.

Το (+): Η νίκη του Παναχαϊκού επί του φορμαρισμένου Αχαϊκού με 3-2. Ομάδα που είναι χαμηλά και αδικείται, βάσει δυνατοτήτων.

Το (-): Καμίνια και Δάφνη Πατρών παραμένουν χωρίς νίκη μετά από 10 στροφές, με μόλις 1 πόντο έκαστος μοιράζονται την τελευταία θέση.

Το γεγονός: Η τριπλή ισοβαθμία Δόξας Νιφορείκων, Ίκαρου Πετρωτού και Αστέρα Μιντιλογλίου στην 2η θέση και στο -1 από το πρωτοπόρο Σταροχώρι.

Ο προπονητής: Ο Άγγελος Σταθόπουλος έστησε με μαεστρία την ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού στην ευρεία νίκη επί του αήττητου Σταροχωρίου και το 4-1 μόνο τυχαία δεν ήρθε.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Θόδωρος Ιντζές (Αετός Ρίου): Το γκολ του στο 77΄χάρισε μεγάλη νίκη στον Αετό, που πέρασε από την δύσκολη έδρα της Φλόγας Ροδιάς με 2-1 και παρέμεινε ακάθεκτος με μοναδικό σκοπό την είσοδο στα πλέι-οφ.

31 γκολ σε 8 παιχνίδια  (3.8 ανά παιχνίδι)

Το ματς: Πανιώνιος/Αχιλλέας- Ολυμπιακός Πατρών 1-0: Ο Ζαραδούκας στο 93΄χάρισε τη νίκη στο σύνολο του Θανάση Νταγιούκλα, που απέσπασε την 3η διαδοχική νίκη του και ολοένα ανεβαίνει στην βαθμολογία.

Το στατιστικό: 7 over είχαμε σε 7 γήπεδα. Μοναδικό under η νίκη του Πανιώνιου/Αχιλλέα (1-0).

Το (+): Τις 6 σερί νίκες έφτασε η εξαιρετική Αργυρά.

Το (-): Το πένθος του Ζαβλανίου/Αίαντα, με τον χαμό του εμβληματικού Γιάννη Γασπαρινάτου, αλλά και της συζύγου του Μπάμπη Πανταζάτου.

Ο προπονητής: Ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας έχει «χτίσει» στην Άβυθο, ένα σύνολο που ποτέ δεν τα παρατά. Το Άνω Καστρίτσι προηγούνταν με 2-0, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα από το Αίγιο πήρε σημαντικό βαθμό, ισοφαρίζοντας με Γκοτσόπουλο και Μούτσα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Καλή ήταν η Κυριακή, αν και χάθηκε το δυνατό σημείο…
Cresta Posts Box by CP