Γ΄ κατηγορία: Καθοριστικοί για τις ομάδες τους

0
Αρκετοί έμπειροι παίκτες κόσμησαν με την παρουσία τους τις ομάδες του 1ου και 2ου ομίλου στο φετινό ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας, που διακόπηκε μετά από 18 στροφές.

Σημαντικός

  Η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου μόνο τυχαία δεν υλοποίησε το 17Χ17 μέχρι και την διακοπή του 2ου ομίλου της Γ΄κατηγορίας και όδευε με συνοπτικές διαδικασίες προς την άνοδο.

Είχε αρκετούς έμπειρους παίκτες, που είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν σε υψηλότερο επίπεδο και ένας εξ΄αυτών ήταν ο Ανδρέας Χαλούλος. Ένα παιδί με αρκετές παραστάσεις και άρτια τεχνική κατάρτιση, που έβαλε το λιθαράκι του για το απόλυτο των νικών.

 

Σημείο αναφοράς

  Στον 1ο όμιλο της Γ΄κατηγορίας ο Ίκαρος Λακκόπετρας ήταν με διαφορά η πιο σταθερή ομάδα και μαζί με την ισχυρή Γαλήνη θα έδιναν μάχη για την πρωτιά και την απευθείας άνοδο.

Ο Ανδρέας Σαμίκος έχοντας συμμετοχές με την Αχαϊκή, επανήλθε στην δράση για να βοηθήσει την ομάδα του Παύλου Μητρόπουλου και το έκανε με το παραπάνω, αφού πραγματοποίησε κομβικές εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα».

 

Τείχος

  Ο Γιάννης Καραμπούλας σκεφτόταν να αποχωρήσει από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο πείστηκε να συνεχίσει ακόμα μία σεζόν στην Γαλήνη, που είχε βλέψεις ανόδου.

Μέσα στο ρόστερ της ομάδας του Μπάμπη Παπαγιάννη ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες, αλλά ο έμπειρος αμυντικός ήταν σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν και παράδειγμα για τους υπόλοιπους, όντας ηγέτης του ιστορικού συλλόγου.

Άλλωστε η ηλικία είναι ένα νούμερο. Πάντα μετράει η ψυχή.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ΕΠΟ αποφάσισε οριστική διακοπή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και 6…
Cresta Posts Box by CP