Δυνατή η Σέφιλντ ντεφορμέ η Σίτι (3αδα)

0

Καλά πήγε η στήλη μου χθες με 2 στα 3, αν και δεν πέρασε το ρίσκο στο γκολ γκολ του Ατρόμητου με τον Βόλο, παιχνίδι που πίστευα ότι θα είχε γκολ, αλλά οι δύο ομάδες έκαναν “αγγαρεία”. Πάμε στα σημερινά με ένα αρκετά καλό κουπόνι και είναι λογικό να επικεντρωθούμε στην εμβόλιμη αγωνιστική δράση της Πρέμιερ Λιγκ.


Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Μάντσεστερ Σίτι

Σκληρή ομάδα φέτος η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στο -1 από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, η Σίτι δεν πείθει, μπάζει στην άμυνα και στην επίθεση πάντα έχει ποιότητα, αλλά γενικά δεν πατάει καλά στο “Νησί” και το απέδειξε και στο εντός έδρας 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας, Για να μην χάσει και την 2η θέση καλείται να πάρει τη νίκη, αλλά η Σέφιλντ ειδικά στην έδρα της δεν πουλάει φθηνά το τομάρι της.

Έχει και σούπερ ψυχολογία, αφού πήρε ισοπαλία με 1-1, ισοφαρίζοντας στο 83΄την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Αξίζει το γκολ γκολ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 


Τσέλσι- Άρσεναλ

Σε κρίση αμφότερες και προερχόμενες από άσχημα αποτελέσματα. Η Τσέλσι έχασε στο 94΄από την Νιούκαστλ, αν και έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά πάλι στην άμυνα είχε προβλήματα.

Η Άρσεναλ δεν αρέσει, παίζει νωθρά και η απουσία του Ομπαμεγιάνγκ την έχει επηρεάσει. Στο κέντρο λείπει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του και υπάρχει πρόβλημα στην δημιουργία, αφού ο Οζίλ πλέον δεν μπορεί να βοηθήσει και έχει πτωτική πορεία.

Η νίκη θα είναι βάλσαμο για όποιον την αποσπάσει, ενώ υπάρχει και το γόητρο στον πάγκο με τους φιλόδοξους Λάμπαρντ και Αρτέτα να κονταροχτυπιούνται για την υστεροφημία τους. Γκολ γκολ και οβερ. στοιχείο που το δείχνει και η παράδοση.


Λυών- Λιλ

Μάχη για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Γαλλία και αμφότεροι θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Το δέλεαρ είναι μεγάλο, η Λυών έχει φόρμα, καλή ψυχολογία και την δύναμη της έδρας, αλλά από την άλλη η Λιλ είναι ομάδα υπόδειγμα σταθερότητας, με αρχή, μέση και τέλος και δύσκολα μπορεί να την καταβάλλει η Λυών.

Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση όταν παίζουν στην έδρα της Λυών, ενώ και οι μεν και οι δε πήραν την πρόκριση για το Κύπελλο Γαλλίας. Η Λυών νίκησε με 4-3 την Ναντ εκτός, ενώ η Λιλ πέρασε εύκολα από το “σπίτι” της άσημης Γκονφρεβίγ με 2-0.

1Χ και οβερ 1.5, περιμένοντας παιχνίδι που δεν θα χάσει η Λυών και ακροβατεί ανάμεσα στα 2-3 γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/56205_dinati-h-sheffield-nteforme-h-city/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ήττα μετά από καιρό υπέστη ο Αίολος Αγυιάς που φρέναρε…
Cresta Posts Box by CP