Δόξα Ελαιώνα- Πανιώνιος/Αχ. 1-2: Και τώρα «τα ρέστα του» κόντρα στον Αετό

0

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Ελαιώνα, αφού ο Σπύρος Δεπούντης σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και χάρισε το «τρίποντο» στο τελικό 2-1 κόντρα στους Αιγιώτες.

Έτσι, η ομάδα της Αγυιάς έμεινε ζωντανή στο «κυνήγι» της 2ης θέσης του 2ου ομίλου και θα τα δώσει όλα για όλα απέναντι στον Αετό Πατρών. Βέβαια, για να «κλέψει» την άνοδο θέλει μόνο νίκη επί των «κιτρινόμαυρων».

Ο Δεπούντης σκόραρε στο 23’, για να ισοφαρίσει ο Μανίκας στο 47’ και να χτυπήσει ξανά στο 70’, με απευθείας εκτέλεσε φάουλ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΔΟΞΑ: Γεωργίτσας, Μανέτας, Αντωνόπουλος, Βασιλόπουλος, Βούλγαρης, Σουλιώτης, Ν.Φουκής (90΄Φέκας), Μανίκας, Μ.Φουκής (67΄Παπαδιονυσίου), Κουνάβης (83΄Γεωργικόπουλος), Καίσης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δίπλας, Παναγιώτου, Παναγιωτόπουλος, Ευαγγέλου, Μπαρδούτσος (77΄ Γεωργίου), Σουβαλιώτης, Βετούλας, Σαχίνι, Μάγκος, Γιαννόπουλος, Δεπούντης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αετός Πατρών ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πολύτεκνου με…
Cresta Posts Box by CP