Η 5αδα, ο MVP και ο προπονητής της πρεμιέρας στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!

0
Ξεκίνησε η φετινή σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία και οι οιωνοί δείχνουν εξαιρετικοί για ένα πρωτάθλημα όπως το περιμένουμε, δηλαδή με μεγάλο ενδιαφέρον, σασπένς και ανταγωνισμό μέχρι τέλους.

Πάμε να δούμε μέσα από το “μικροσκόπιο” του topikonews.gr και του matchnews.gr την πολυτιμότερη 5άδα της 1ης στροφής, αλλά και τον πρωταγωνιστή και καλύτερο προπονητή της πρεμιέρας.

Πλέι Μέικερ: Γιώργος Νεόφυτος (Προμηθέας 2014): Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία και σε ματς θρίλερ από τον Ολυμπιονίκη, ωστόσο ο Νεόφυτος έκλεψε την παράσταση με 25 πόντους και λίγο έλειψε να αποσπάσει μόνος του το “2”.

Σούτινγκ γκαρντ: Άγγελος Δούβος (Ήφαιστος/Αχιλλέας): Στο ντέρμπι με την ΕΑΠ ο Ήφαιστος έχασε στην εκπνοή από το καλάθι του Παλλαδινού, όμως ο Δούβος ήταν χάρμα ειδέσθαι και 24 πόντους ήταν ασταμάτητος για την άμυνα των “μελανόλευκων”.

Σμολ Φόργουορντ: Λουκάς Αδαμόπουλος (Γαλήνη): Η Γαλήνη δεν είχε πρόβλημα να πάρει το πρώτο ιστορικό ροζ φύλλο στην ιστορία της στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο Αδαμόπουλος απέδειξε ότι είναι το “όπλο” της για φέτος και “σκότωσε” την Απολλωνιάδα με 27 πόντους.

Πάουερ Φόργουορντ: Λευτέρης Κατσαβόπουλος (Κεραυνός Αιγίου): Στη νίκη της πρεμιέρας ο Κεραυνός υπέταξε στο Αίγιο τον ισχυρό Αίολο Αγυιάς και ο πρώην παίκτης του Έσπερου ΑΟΠΑ έκανε εκπληκτικό ματς με 20 πόντους και 2 τρίποντα.

Σέντερ: Σωκράτης Μαναβόπουλος (Σφήκα Αμαλιάδας): Η εμπειρία του θα παίξει κομβικό ρόλο στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για φέτος η νεοφώτιστη Σφήκα. Ο 39χρονος σέντερ ήταν ασταμάτητος απέναντι στον Παναχαϊκό και τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους.

Ο 6ος παίκτης: Βασίλης Γιαννικόπουλος (Αίολος Αγυιάς): Ο Γιαννικόπουλος είναι πολυτέλεια για την κατηγορία και στο παρθενικό του παιχνίδι με την φανέλα του Αίολου έκανε πράγματα και θαύματα. Παρόλα αυτά οι 25 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί, για να περάσει νικηφόρα από το Αίγιο η ομάδα της Πάτρας.

Ο Προπονητής: Νίκος Αρβανίτης (Κεραυνός Αιγίου): Ο Κεραυνός έκανε καλές μεταγραφές, δείχνει δουλεμένος και χθες κόντρα στον Αίολο Αγυιάς μόνο τυχαία δεν ήρθε ο “άσσος”. Νίκος Αρβανίτης και παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά και ο Κεραυνός μπήκε με το ‘δεξί” στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ο MVP: Τάσος Παλλαδινός (ΕΑΠ): Η ΕΑΠ πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον δυνατό Ήφαιστο/Αχιλλέα και ο Παλλαδινός κερδίζει τον τίτλο του πρωταγωνιστή της πρεμιέρας, αφού με καλάθι στο τέλος η ομάδα του Λάμπρου Φραγκισκάτου πήρε το ροζ φύλλο με 59-58.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Διπλή ενίσχυση ανακοίνωσε ο Φαραϊκος, που βελτιώνει και άλλο το…
Cresta Posts Box by CP