Με βάση τις υποδομές η Δόξα Παραλίας *Το ρόστερ της νέας σεζόν

0
Η Δόξα Παραλίας δίνοντας έμφαση στις υποδομές της έχει μπροστά της δυνατό παρών και λαμπρό μέλλον.

Μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν την σεζόν που πέρασε στα γήπεδα της Α΄κατηγορίας ήταν δεδομένα η Δόξα Παραλίας, η οποία έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ, παίζοντας όμορφο και θελκτικό ποδόσφαιρο.

Φέτος, οι οιωνοί είναι θετικοί, με τον Λεωνίδα Γεροντίδη στον προεδρικό θώκο και τους Θανάση Τσιβγενίδη και Χρυσάνθη Μπαρμπέρη να κάνουν εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι των υποδομών.

Όσον αφορά στο φετινό ρόστερ, στην πρώτη ομάδα έχουν «ανέβει» 10 αθλητές της Ακαδημίας με το ταλέντο να περισσεύει.

Το προπονητικό τιμ απαρτίζεται από τους Ξηνταρόπουλο, Λαμπρόπουλο και Ντεμάι, ενώ στόχος σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Τσιβγενίδη είναι οι μικροί αθλητές να μάθουν τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό, χωρίς να υπόσχεται η ομάδα ψεύτικα όνειρα, έχοντας σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τους ποδοσφαιριστές.

«Ψυχή» ο Παπουτσάκης

Σημαντικό κεφάλαιο για την Δόξα Παραλίας αποτελεί η ύπαρξη του Θόδωρου Παπουτσάκη, που εμπνέει παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Όπως δηλώνουν άπαντες στο στρατόπεδο των «μπλε», ο Παπουτσάκης είναι η «ψυχή» του συλλόγου και η παρουσία του παρέχει δύναμη και ασφάλεια.

Το ρόστερ της νέας σεζόν

Στην ανδρική ομάδα τα περισσότερα κομμάτια του παζλ έχουν διαμορφωθεί και απομένουν ακόμα 2-3 κινήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το υλικό, που θα έχουν στα χέρια τους οι Χρήστος Γερολυμάτος και Δημήτρης Ξηνταρόπουλος.

Πέρα από την αποχώρηση του Φωτόπουλου για τον Πανμοβριακό, ο υπόλοιπος βασικός κορμός έμεινε στη θέση του και αποκτήθηκαν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Ανδρέας Νικολόπουλος (Ατρόμητος Π.), Μάριος Σπυρόπουλος (Διαγόρας Βρ.) και Βασίλης Μπινιέρης (Αετός Πατρών).

Πολύ κοντά στο να φορέσουν την φανέλα της Δόξας είναι και οι Σακελλαρίου και Χριστόπουλος, παιδιά που επιθυμεί να φέρει στην ομάδα ο Γεροντίδης, προερχόμενα από αξιόλογη σεζόν με τον ΑΠΟ Αρόης, που απέσπασε την άνοδο.

Αυτές από ότι φαίνεται θα είναι και οι τελευταίες μεταγραφικές «πινελιές», αν και μένει ένα παράθυρο ανοικτό, εφόσον βρεθεί παίκτης που θα αξίζει τον κόπο.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αχαιός Σαραβαλιου ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της…
Cresta Posts Box by CP