Β ΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές και ο απόηχος της 13ης στροφής

0
Το topikonews.gr περνάει από «κόσκινο» την 13η στροφή στους 2 ομίλους της Β΄κατηγορίας και σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Νίκος Φράγγος (Αστραπή Ψαρ.): Με το γκολ του η «Μπαρτσα» λύγισε τον Ατρόμητο Λάππα με 1-0 και συνεχίζει με 3 σερί νίκες και φόντο τα πλέι-οφ. Ακόμα ένα κομβικό τέρμα του πολύπειρου φορ της Αστραπής.

21 γκολ σε 8 παιχνίδια  (2.6 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ΜατςΕθνικός/Πολύτεκνος- Πετεινοί 2-2: Ο Μπαρούνης έδωσε προβάδισμα στους Πετεινούς, οι γηπεδούχοι το «γύρισαν» με Δημητρόπουλο και Σώζο, αλλά τελικά ο Μπενέτος έδωσε πολύτιμο βαθμό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 86΄.

Η νίκη: Το «2» του Λέοντα Αλισσού στο Μιντιλόγλι επί του εξαιρετικού Αστέρα με γκολ του Κοσιώνη αποτελεί τη νίκη της εβδομάδας στον 1ο όμιλο.

Το στατιστικό: Τα 4 από τα 8 παιχνίδια της 13ης έληξαν με σκορ 1-0 (2 νίκες γηπεδούχων, 2 νίκες φιλοξενούμενων)

Το (+): Η νίκη της Περιβόλας επί του Παναχαϊκού εκτός με 2-0 την βάζει εκ νέου στο «κόλπο» των πλέι-οφ.

Το (-): Η άσχημη εμφάνιση της Καλλιθέας, που έχει δυνατότητες και το έχει αποδείξει, αλλά στην ήττα με την Δόξα Νιφορείκων (5-0) είχε ελλείψεις και δεν έκανε ούτε αλλαγή.

Το γεγονός: Η σπουδαία επικράτηση του Φαραϊκού στο Πετρωτό επί του ισχυρού Ίκαρου, χάρη σε γκολ του Αρκούδη. Δείχνει ανεβασμένο το σύνολο του Βασίλη Σπαθή και περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια.

Ο προπονητής: Ο Δημήτρης Κουτσογιαννόπουλος κάνει το καλύτερο δυνατό από τότε που ανέλαβε τον Λέοντα Αλισσού. Μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Μιντιλογλίου και γενικά μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Μάριος Καμηνιώτης (Άνω Καστρίτσι): Πολύτιμο ήταν το τέρμα του επιθετικού του Άνω Καστριτσίου, που πέρασε με τεράστιας σημασίας νίκη από την έδρα του σκληροτράχηλου Αστέρα Τέμενης. Πέρα από τον αντίπαλο, η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή νίκησε και τις πολλές ελλείψεις της.

23 γκολ σε 8 παιχνίδια  (2.8 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ματς: Απόλλων Εγλυκάδας- Άβυθος 2-2: Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο «Α.Κάνιστρας» με την Άβυθο να προηγείται εις διπλούν και τον Απόλλωνα Εγλυκάδας να αρνείται να χάσει. Το πιο θεαματικό ματς στον 2ο όμιλο.

Η νίκη: Το τεράστιο «2» της Αργυράς, που πέρασε με 3-1 από την μάχη με το Ζαβλάνι/Αίαντα και απέδειξε ότι συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες του 2ου ομίλου.

Το στατιστικό: Το μοναδικό «Χ» χωρίς τέρματα σημειώθηκε στο Αχιλλέας Καμαρών- Πανιώνιος/Αχιλλέας.

Το (+): Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου πήρε το ντέρμπι από τον Φοίνικα Ζήριας με γκολ των Διαμαντόπουλου και Παρίση και έκλεισε το 2019 με τα ηνία της κορυφής.

Το (-): Τα 6 γκολ που δέχθηκε το Δρέπανο από την Φλόγα Ροδιάς. Βέβαια μετρούσε πολλές απουσίες.

Ο προπονητής: Ο Βασίλης Φίλιππας έχει «χτίσει» τρομερό σύνολο στις τάξεις της Αναγέννησης Ψαθοπύργου, που πήρε την μάχη από τον Φοίνικα Ζήριας και σε 13 παιχνίδια έχει απολέσει μόλις 5 βαθμούς (1 ισοπαλία, 1 ήττα, 11 νίκες).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους. Επιστρέφει με επιλογές σήμερα…
Cresta Posts Box by CP