Ολυμπιονίκης: Πολλά τα οφέλη με Χατζή

0
Ο Ολυμπιονίκης είχε φέτος ως στόχο την παραμονή και μετά από 20 στροφές στην Α1 ΕΣΚΑ-Η μετρούσε 7-13, όντας μία ομάδα μαχητική, που από ότι φαινόταν δεν θα είχε πρόβλημα για την “σωτηρία”.

Ο Πατρινός γκαρντ Μάκης Χατζής έκανε μεστή σεζόν, όντας 3ος σκόρερ της ομάδας από την Αρχαία Ολυμπία, με 181 πόντους και έχοντας χάσει αρκετά παιχνίδια ελέω τραυματισμού, με τους Σακελλαρίου (1ος) και Λαμπρόπουλο (2ος) να είναι μπροστά του στο σκοράρισμα.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης των Απολλωνιάδας, Νίκης Προαστίου, Κεφαλλονιάς και Παναχαϊκής ήταν καθοριστικός σε κρίσιμα παιχνίδια. αφού έστειλε την παράταση το ματς με την Γαλήνη και πέτυχε ακόμα ένα buzzer beater στο έξτρα πεντάλεπτο, για να επικρατήσει ο Ολυμπιονίκης εντός με 83-78.

Στο κλείσιμο του πρώτου γύρου με δικό του καλάθι στο τέλος, η Ολυμπιάδα ρίχθηκε στο καναβάτσο (67-64) και ο Ολυμπιονίκης πρόσθεσε ακόμα ένα πολύτιμο ροζ φύλλο στην μάχη της παραμονής.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζουμε όλοι με υπομονή και αισιοδοξία και πάνω από όλα…
Cresta Posts Box by CP