Π.Παρασκευόπουλος: “Αποδείξαμε ότι η Απολλωνιάδα έφτασε δίκαια μακριά”

0
Ο Πέτρος Παρασκευόπουλος αποτελεί ένα από τα αρκετά νεαρά και φιλόδοξα παιδιά που ανήκουν στην Απολλωνιάδα και φέτος έκαναν καταπληκτική πορεία στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, με την καθοδήγηση του Κώστα Δελέγκου, χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδο στους τελικούς από το Ληξούρι.

Ο σέντερ των “μελανόλευκων” κατέγραψε την φετινή τροχιά της ομάδας του και μιλώντας στο westcity ανέφερε τα εξής ενδιαφέροντα:

«Καταρχάς να δώσω τα δικά μου συγχαρητήρια στις 2 ομάδες των τελικών για το εισιτήριο στην Γ΄Εθνική. Για εμάς από την αρχή της χρονιάς δεν ακούγονταν εξαρχής και τα καλύτερα λόγια, αφού θεωρούμασταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Ωστόσο, νομίζω ότι όλοι μας δείξαμε για τι είμαστε ικανοί να κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το κλίμα στην ομάδα ήταν απίστευτο και γίναμε πιο οικογένεια από ποτέ. Είμαστε χρόνια μαζί αλλά φέτος νομίζω δεθήκαμε απίστευτα και με την κατάλληλη υποστήριξη από τον προπονητή μας και όλο το σταφ στο πλευρό μας ζήσαμε απίστευτες στιγμές.

Θεωρώ ότι όλοι μας βελτιωθήκαμε σημαντικά, πολλοί συμπαίκτες μου έπαιξαν και στην Α2 Εθνική και μας βοήθησε πολύ αυτό. Κάναμε ουσιαστικά όλοι ένα βήμα παραπάνω φέτος με κατάλληλη καθοδήγηση.

Όσον αφορά τα ματς με το Ληξούρι θεωρώ πως οι απουσίες έπαιξαν ένα μεγάλο ρόλο και συνάμα καθοριστικό για την πρόκριση στον τελικό ,αφού για λόγους διαβάσματος κυρίως είχαμε απουσίες στα 3 αυτά παιχνίδια. Όμως παρόλο τις αντιξοότητες, παλέψαμε την σειρά και αποδείξαμε πως μόνο τυχαία δεν φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάμε μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Θέλω τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίχτες μου για φέτος και σε προπονητικό επίπεδο τα αδέρφια Δελεγκου και τον έφορο μας κ. Κοσματο όπως και την διοίκηση του Απόλλωνα για την στήριξη της όλη τη σεζόν.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τη φανέλα του Φαέθωνα "Γέφυρα" Αντιρριου θα αγωνίζεται ο…
Cresta Posts Box by CP