Σούπερ πρωτάθλημα από Καμηνιώτη και Φούντο

0
Άνω Καστρίτσι και Αργυρά αποτελούν «βαριά χαρτιά» στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας και στις 20 αγωνιστικές που παίχθηκε ποδόσφαιρο τα πήγαν περίφημα.

Μάριος Καμηνιώτης από την μία και Σπύρος Φούντος από την άλλη δέσποσαν με την παρουσία τους και αμφότεροι έκαναν άψογο πρωτάθλημα, δίνοντας πολύτιμες λύσεις.

Ανέβηκε επίπεδο

Δυναμικά μπήκε στην σεζόν ο 17χρονος επιτελικός μέσος (παίζει και στα άκρα) Σπύρος Φούντος (κεντρική φωτογραφία), πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 9 εμφανίσεις με την ομάδα της Αργυράς.

Έτσι τον περασμένο Ιανουάριο ο Ναυπακτιακός Αστέρας και η Γ΄Εθνική τον κάλεσαν, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τη νέα ιστορική του ομάδα. Ωστόσο ανέβηκε μία σκάλα στην καριέρα του και το ποδοσφαιρικό μέλλον είναι στα πόδια του.

Πέτυχε διάνα

Ο Μάριος Καμηνιώτης είναι σήμα κατατεθέν στην φετινή σούπερ τροχιά του Άνω Καστριτσίου στον 2ο όμιλο.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ο Βασίλης Μπαλατής τον μετέτρεψε από την φυσική του θέση (8άρι,10άρι) σε επιθετικό και η επιλογή του αποδείχθηκε σοφή, αφού ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε 19 γκολ σε 20 παιχνίδια.

Αρκετές ομάδες από ανώτερο επίπεδο τον έχουν βολιδοσκοπήσει, αφού οι εκπληκτικές του εμφανίσεις δεν περνούν απαρατήρητες και η ηλικία του δηλώνει ότι έχει όχι μόνο παρόν, αλλά και μπόλικο μέλλον.

Μάριος Καμηνιώτης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Γ΄Εθνική διάνυσε 18 στροφές, αν και στην 18η στροφή…
Cresta Posts Box by CP