Στοίχημα : Αϊντχόφεν-Βασιλεία σημειώσατε…γκολ

0

Σιγά-σιγά μπαίνουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και το κουπόνι αρχίζει να περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις. Σήμερα Τρίτη ξεκινάει ο 2ος προκριματικός γύρος σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και προσωπικά έχω εστιάσει στην μάχη της Αϊντχόφεν, που φιλοξενεί την Βασιλεία.


Αϊντχόφεν- Βασιλεία

Δεν είναι τόσο φαβορί για εμένα η Αϊντχόφεν, αν δούμε τι έκανε στην πρεμιέρα της Α΄Ελβετίας η Βασιλεία, μπαίνοντας σούπερ στη νέα σεζόν.

Οι Ελβετοί συνέτριψαν την Σιόν εκτός έδρας με 4-1 και έδειξαν εικόνα σοβαρής και ανεβασμένης ομάδας. Σίγουρα οι Ολλανδοί βγάζουν ποιότητα και θέλουν να σβήσουν την φετινή σεζόν, αφού ο Άγιαξ τα πήρε όλα, αλλά το ματς κρύβει παγίδες και το δήλωσε και ο ίδιος ο Φαν Μπόμελ (τεχνικός των γηπεδούχων).

Έχει μεγάλη αξία το γκολ γκολ και θεωρώ ότι η Βασιλεία θα βρει δίχτυα.


Γιόνσεπινγκ- Βαστερας

Τα λένε εκ νέου σε άλλη έδρα βέβαια, αφού στην έδρα της Βαστερας πριν από λίγες ημέρες το σκορ έληξε ισόπαλο, με τους νυν φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2 στο 93΄.

Ανεβασμένη και φουριόζα η Γιόνσεπινγκ έχει βάλει πλώρη για την άνοδο στην Α΄Σουηδίας και στην έδρα της παίζει ακόμα καλύτερα. Στην αντίπερα όχθη καταγράφονται βασικές απουσίες στην μεσαία γραμμή, αλλά η Βαστέρας διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, όσον αφορά στις εκτός έδρας επιδόσεις.

Έχει λογική το Over 2.5 και πληρώνει καλά.


Αραράτ- Λίνκολν

Συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η Αραράτ από την Αρμενία λίγο έλειψε να κάνει την ζημία στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και είναι καλύτερη ομάδα από την Λίνκολν του Γιβραλτάρ.

Βρίσκει εύκολα δίχτυα και παίζει σε υψηλό τέμπο στο “σπίτι” της, οπότε δύσκολα η Λίνκολν θα αντέξει σε παθητικό ρόλο για 90 λεπτά. Από την άλλη, θα παίξει παθητικά και θα προσπαθήσει να “χτυπήσει” σε κάποια αντεπίθεση.

Και εδώ η λογική δείχνει Over 2.5 και θα το προσθέσω στο παιχνίδι μου.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/eidhoven-basileia-simeiwsate-x/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος δεν θα συνεχίσει στα Λεχαινά και ήδη…
Cresta Posts Box by CP