Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα Δανία και Ελβετία (3αδα)

0
Πιο “ζωηρό” σε επιλογές και ευκαιρίες είναι το σημερινό κουπόνι, αφού σε μερικές χώρες η Β΄Εθνική θα γίνει κανονικά, ενώ υπάρχουν και τα προκριματικά του EURO και θεωρώ ότι σήμερα τα παιχνίδια είναι πιο προσιτά, για να τα προσεγγίσουμε στοιχηματικά. Βασικό σημείο της στήλης θα είναι η μεγάλη αναμέτρηση Δανίας-Ελβετίας.

Δανία- Ελβετία

Η Ιρλανδία οδηγεί την κούρσα στον όμιλο και η δεύτερη θέση περνάει απόψε από την Κοπεγχάγη, με την Δανία να φιλοξενεί την Ελβετία.

Αμφότερες ταλαιπωρούνται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, με την Δανία να μένει στο 0-0 στην έδρα της Γεωργίας, ενώ η Ελβετία είχε εύκολο έργο απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ (4-0) αλλά δεν εντυπωσιάζει με το παιχνίδι της.

Θεωρώ ότι όσο περνάει η ώρα, οι Σκανδιναβοί θα ρισκάρουν περισσότερο για το “τρίποντο” και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν κενούς χώρους, προκειμένου να δράσουν. Αξίζει το γκολ γκολ, είναι ψηλά και θα το τιμήσω.


Ρόζελαρ- Λέουβεν

Η ημέρα με την νύχτα είναι οι δύο ομάδες, έπειτα από το πέρας 9 στροφών στην Β΄Βελγίου. Η Ρόζελαρ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 2 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ η Λέουβεν παραμένει στην κορυφή, αν και την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε εντός με 3-2 από την Λόκερεν.

Θέλει να επανέλθει στις νίκες και η Ρόζελαρ είναι ο κατάλληλος αντίπαλος, όντας αδύναμο σύνολο με μέτρια αμυντική λειτουργία. Πάμε στο οβερ 2.5, που μπορεί να το επαληθεύσει και μόνη της η Λέουβεν.


Αγιακούτσο- Μουνισιπάλ

Σε διαφορετική φόρμα και ψυχολογία κινούνται στο πρωτάθλημα του Περού οι δύο αποψινοί αντίπαλοι. Δύο σερί νίκες μετράει η Αγιακούτσο και 5 σερί ήττες η Μουνισιπάλ, που δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα.

Οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικό σύνολο και σκοράρουν με άνεση, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχουν το γκολ, αλλά στην άμυνα δεινοπαθούν και δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν. Πάμε με το οβερ 2.5

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/vriskoun-dixtia-dania-kai-elvetia/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται η δράση στο ενδιαφέρον και άκρως θεαματικό πρωτάθλημα της…
Cresta Posts Box by CP