Στοίχημα: Δίνει βάση στο Κύπελλο η Αθλέτικ Μπιλμπάο (2αδα)

0
Δεν σκόραρε η Τορίνο το Σάββατο και χάσαμε ακόμα ένα ταμείο στο νήμα, αλλά την Κυριακή πέσαμε έξω και οι προτάσεις της στήλης δεν επαληθεύτηκαν. Καλό το κουπόνι σήμερα, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερα ανοίγματα, οπότε προσωπικά θα αρκεστώ σε δυάδα. Δυνατό σημείο στα προγνωστικά προκύπτει στην Τενερίφη.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Τενερίφη- Μπιλμπάο

Νοκ άουτ παιχνίδι για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας και αν δεν κριθεί ο νικητής στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Υπάρχει διαφορά κατηγορίας και δυναμικότητας, αλλά δεν παραβλέπεται το γεγονός ότι η Τενερίφη απέκλεισε την Βαγιαδολίδ με 2-1 και στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβιζιόν προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μπιλμπάο θέλει την διάκριση στο Κύπελλο και στόχος είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό. Προέρχεται από 5 σερί ισοπαλίες, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στα πέναλτι την Έλτσε της Β΄Ισπανίας. Ο Γκαριτάνο θα παίξει με τους βασικούς και οι Βάσκοι θα ψάξουν το γρήγορο γκολ, για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να “ανοίξουν” το παιχνίδι.

Αξίζει το οβερ πάνω από 2.00, αφού και οι γηπεδούχοι δεν έχουν να χάσουν κάτι και παράλληλα έχουν θετική παράδοση απέναντι στην Μπιλμπάο.


Μίλαν- Τορίνο

Μάχη για το Κύπελλο Ιταλίας που έχει φτάσει στους “8” και η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ.

Η Μίλαν βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι, ο Ιμπραήμοβιτς έχει φέρει νέα πνοή στην ομάδα και οι “ροσονέρι” προέρχονται από 4 διαδοχικές νίκες, όντας πλέον στο -8 από το Τσάμπιονς Λιγκ. Συν τοις άλλοις η κατάκτηση του Κυπέλλου θα αποτελέσει βάλσαμο και έτσι η ομάδα του Πιόλι βλέπει ως πρόκληση το αποψινό ματς.

Η Τορίνο έφαγε 7 γκολ στην έδρα της από την υπερηχητική Αταλάντα και ο Βάλτερ Ματζάρι παίζει ίσως το τελευταίο χαρτί του, όντας υπ΄ατμόν. Η “γκρανάτα” καλείται να βγάλει αντίδραση και ενδεχόμενη πρόκριση στο “Σαν Σίρο” θα αλλάξει άρδην το κλίμα. Το θέμα είναι αν μπορεί, αλλά δεδομένα θα έχει φάσεις και η άμυνα της Μίλαν είναι επιρρεπής στο λάθος. Πάμε και εδώ με το οβερ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/56725/dinei-bash-sto-kipello-h-athletik-bilbao/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η 16η στροφή της Α1 ΕΣΚΑ-Η και στο μεγάλο…
Cresta Posts Box by CP