Στοίχημα: Κάνει σεφτέ απόψε η Αρμάνι Μιλάνο (3αδα)

0

Με τριάδα θα κινηθούμε σήμερα, αφού το κουπόνι δείχνει λίγο βελτιωμένο και υπάρχουν ευκαιρίες. Η επιλογή μου είναι 2 ματς Ευρωλίγκας και μία αναμέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά θεωρώ ότι μεγάλο φαβορί για σήμερα είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία παίζει για πρώτη φορά φέτος στο “σπίτι” της.


Αρμάνι Μιλάνο- Ζαλγκίρις

Με ήττα ξεκίνησαν αμφότεροι την περασμένη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα. Οι Ιταλοί του Ετόρε Μεσίνα ήταν νωθροί στο Μόναχο και η Μπάγερν έκανε πάρτι με 78-64, ενώ η Ζαλγκίρις φιλοξένησε την Μπασκόνια στο Κάουνας και ¨λυγισε” από την ομάδα του Περάσοβιτς με 70-58.

Η ομάδα του Μιλάνου διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με ηγέτες πλέον τους Σέρχι Ροντρίγκεθ και Λουίς Σκόλα, ενώ η Ζαλγκίρις έχει χημεία και είναι πιο δεμένη, αφού κράτησε τον βασικό κορμό και τον Γιασικεβίτσιους στην τεχνική ηγεσία. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος είναι πιο σταθερός σε απόδοση θα πάρει τη νίκη. Ρόλο θα παίξει και η έδρα.

Πάμε στην νίκη της Μιλάνο με -2.5 (3 πόντους και άνω δηλαδή).


Εφες- Άλμπα Βερολίνου

Η Εφες δεν τα κατάφερε κόντρα στην ενισχυμένη Μπαρτσελόνα και μπήκε με το “αριστερό”, χάνοντας στην έδρα της με 74-64, ενώ πολύ δυνατά επέστρεψαν στον θεσμό οι Γερμανοί, που συνέτριψαν την Ζενίτ με 85-65.

Η ομάδα του Αταμάν δίνει νέο παιχνίδι στο “σπίτι” της και δύσκολα θα χάσει ξανά, ωστόσο ο άσσος δεν δίνει κάτι και η διαφορά είναι επικίνδυνη, αφού η Άλμπα θα παλέψει χωρίς άγχος και δεν έχει να χάσει κάτι. Στο συγκεκριμένο ματς έχω επιλέξει ειδικό στοίχημα.

Ο Λουκ Σίκμα των φιλοξενούμενων είναι σημείο αναφοράς στο παιχνίδι τους και το οβερ 8.5 πόντων μπορεί να επαληθευτεί.


Ισλανδία- Γαλλία

Η Γαλλία με νίκη “καθαρίζει” ουσιαστικά την πρόκριση στα τελικά του EURO, ενώ η Ισλανδία με την ήττα στην έδρα της Αλβανίας με 4-2 έκανε πισωγύρισμα και πλέον η Τουρκία μπήκε δυνατά στο “κόλπο” της πρόκρισης.

Οι Ισλανδοί καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα, για να μείνουν ζωντανοί, αλλά η Γαλλία διαθέτει ποιότητα και λύσεις και είναι φυσικά το φαβορί του ομίλου. Βέβαια στην άμυνα έχει κάποια θέματα και οι γηπεδούχοι θα παίξουν επιθετικά, ενώ οι “τρικολόρ” θα βρουν κενούς χώρους στην άμυνα των γηπεδούχων.

Αξίζει και είναι ψηλά το γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/kanei-sefte-h-armani-milano/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ακόμα ένας νέος άνθρωπος με όνειρα και όλη την ζωή…
Cresta Posts Box by CP