Στοίχημα: “Πυροβολούν” κατά ριπάς Τότεναμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3αδα)

0
Αξιόλογα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι στο στοίχημα, αν και όπως είναι λογικό τα παιχνίδια είναι πολλά και ίσως να μην εστιάσει κάποιος στις ευκαιρίες, γιατί αυτές κυνηγάμε. Και πάλι με τα γκολ θα καταπιαστεί η στήλη μου και θεωρώ ότι ένα ματς που μπορεί να προσφέρει γκολ είναι αυτό ανάμεσα σε Τότεναμ και Σέφιλντ.

Τότεναμ- Σέφιλντ Γιουν

Μεγάλο ματς έκανε στο “Μαρακανά” του Βελιγραδίου η Τότεναμ και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, συντρίβοντας τον Ερυθρό Αστέρα με 4-0.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” και καλείται να επιστρέψει στις νίκες, για να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις. Από την άλλη, η νεοφώτιστη Σέφιλντ “πετάει φωτιές”, κατάπιε εντός με 3-0 την Μπέρνλι και παραμένει άτρωτη εδώ και 4 αγωνιστικές με 2-2-0, έχοντας φτάσει μία ανάσα από τις θέσεις της Ευρώπης.

Και οι δύο θέλουν τη νίκη, αλλά τα “σπιρούνια” δεν πατάνε ακόμα καλά, αν και έχουν ψυχολογία από τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παίξει με τόλμη η Σέφιλντ, που είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει για πλάκα. Πάμε στο οβερ 2.5

ΟΦΗ- ΠΑΟΚ

Μπαλάρα παίζει ο ΟΦΗ, αλλά αν και προηγήθηκε στην Λάρισα με 2-0 από νωρίς, οι “βυσσινί” έφεραν τούμπα το ματς και η ομάδα του Γιώργου Σίμου ηττήθηκε με 3-2.

Αυτό δεν σημαίνει κάτι, αφού οι Κρητικοί κάνουν σούπερ πρωτάθλημα, είναι σύνολο με αρχή, μέση και τέλος και η έδρα τους είναι ακόμα ένα “όπλο”. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε με πέναλτι του Βιερίνια στο 95΄, οπότε δεν εκμεταλλεύτηκε το “Χ” του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και παραμένει 2ος.

Πιστεύω πως το ματς θα είναι καλό, με γρήγορο τέμπο, αφού αμφότεροι παίζουν επιθετικά και με άγνοια κινδύνου. Γκολ γκολ και οβερ 2.5

Μπαρτσελόνα- Θέλτα

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας την περασμένη Τρίτη και συνεχίζεται η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και η μουρμούρα του κόσμου για κάποιους παίκτες, που παραμένουν σε ρηχά νερά, όσον αφορά την απόδοση τους.

Στο πρωτάθλημα ήρθε το Σάββατο η ήττα από την Λεβάντε με 3-1 και 3 γκολ του αντιπάλου σε διάστημα 8 λεπτών, αλλά οι Καταλανοί βολεύτηκαν από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Η Θέλτα είναι αποκαρδιωτική και έτσι είναι 3η από το τέλος με ρεκόρ 2-3-5, μετρώντας πλέον 4 σερί ήττες, αφού ήταν μέτρια στο εντός με την Χετάφε, χάνοντας με 1-0.

Θα “ξεσπάσει” ο Μέσι και η παρέα του και η Θέλτα είναι ο κατάλληλος αντίπαλος, όντας σε χάλια κατάσταση. Καλή επιλογή το οβερ 3.5

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/piroboloun-kata-ripas-totenam-kai-sheffield/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP