Συγκάτοικος ο Ίκαρος Λακκόπ. για Ωλενιακό, το “βιολί” της η Φλόγα Κ.Κ. (+Βαθμ.)

0
Ολοκληρώθηκε χθες η 6η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και στον 1ο όμιλο ο Ίκαρος Λακκόπετρας έπιασε στην κορυφή τον Ωλενιακό, που είχε την πρώτη απώλεια (2-2) κόντρα στην Δόξα Πατρών.

Στον 2ο όμιλο η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου πήρε με ανατροπή το ντέρμπι από την Αυτόνομη Π.Ο. (2-1) και συνεχίζει ακάθεκτη με 6Χ6. Πάμε να δούμε το πανόραμα και πως διαμορφώνονται οι βαθμολογίες μέσα από το “μικροσκόπιο” των matchnews.gr και topikonews.gr

Α΄ΟΜΙΛΟΣ: Συγκατοίκηση στην κορυφή

Μετά από 5 συνεχόμενες νίκες ο Ωλενιακός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ποιοτικής Δόξας Πατρών (2-2) και πέρα από την απώλεια του απόλυτου έχει και συγκάτοικο στην κορυφή.

Αυτός είναι ο Ίκαρος Λακκόπετρας, που έριξε στο καναβάτσο τον Κρίνο με 1-0, χάρη σε γκολ του Δαύλα στο 82’ και έτσι το ιστορικό συγκρότημα του Παύλου Μητρόπουλου έπιασε την θυγατρική ομάδα της Θύελλας Πατρών στο «ρετιρέ» της βαθμολογικής κατάταξης.

Ο Αστέρας Λεοντίου απέδειξε εκ νέου ότι θα αποτελέσει «σκληρό καρύδι», αφού έβαλε… τρικλοποδιά και στην ισχυρή Γαλήνη του Μπάμπη Παπαγιάννη, που προερχόταν από 4 διαδοχικές επικρατήσεις.

Ο Πείρος Ισώματος ξεπέρασε τον σκόπελο του Ρωμανού με 2-0 και αναρριχήθηκε στην 4η θέση, ενώ ο Ατρόμητος Ζαρουχλείκων έκανε επίδειξη ισχύος με «7αρά» στην Νεάπολη Πατρών. Την παρθενική του επιτυχία πανηγύρισε το Μετόχι, που λύγισε σε παιχνίδι για «γερά νεύρα» τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων με 2-1. Άκοπα ελέω Φωστήρα Οβρύας πήρε τους 3 πόντους η Α.Ε. Ροϊτίκων.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ: Ασταμάτητη η Φλόγα

Η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου τα… χρειάστηκε κόντρα στην μαχητική Αυτόνομη Π.Ο., αλλά βρήκε εκ νέου τις λύσεις και με ανατροπή επικράτησε με 2-1 και συνεχίζει με «6Χ6».

Στο 12΄ο Λάιος έβαλε μπροστά την Αυτόνομη, στο 35΄ο Παπαθεοδωρακόπουλος έφερε το ματς στα ίσια και τη νίκη έδωσε ο Καυκάς, που «χτύπησε» στο 67΄. Στο 88΄αποβλήθηκε ο Μαυρομάτης με 2η κίτρινη κάρτα. Η Προοδευτική δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του αδύναμου Κεραυνού Σελιανιτίκων και «καθάρισε» με 4-1. Τα γκολ της ομάδας του Κυριάκου Μπαζάρογλου πέτυχαν οι Καράγιωργας, Γρουζής, Ανδριόπουλος και Ιωάννου.

Ο Πυρσός Πατρών έμεινε στο 2-2 με την Α.Ε. Αιγίου στην πρώτη του ισοπαλία, ενώ το Σκεπαστό υπερίσχυσε του Άτλαντα με 2-0 και συγκατοικεί πλέον στην 3η θέση με Πυρσό και Αυτόνομη. ΑΕΚ Πατρών και Α.Ε. Αρόης μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις (1-1), ενώ ρεπό είχε η Παναχαϊκή 2014 και χωρίς να ιδρώσει ο Σπάρτακος δέχθηκε το τρίποντο από το Νέο Σαλμενίκο, που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α΄όμιλος

Φωστήρας Οβρυάς-Ροίτικα 0-3 α.α.

Δόξα Πατρών-Ωλενιακός 2-2

Ρωμανός-Πείρος Ισώματος 0-2

Ίκαρος Λακκόπετρας-Κρίνος 1-0

Γαλήνη-Αστέρας Λεοντίου 0-0

Ατρόμητος Ζαρουχλεϊκων-Νεάπολη 7-0

Μετόχι-Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων 2-1

 

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

1 Ωλενιακός 16

——————————

2 Ίκαρος Λακ. 16

3 Γαλήνη 13

4 Πείρος Ισώματος 12

5 Δόξα Πατρών 10

———————————

6 Αστ. Λεοντίου 10

7 Ατρόμητος Ζαρ. 9

8 Κρίνος 9

9 Ολυμπιακός Ζαρ. 9

10 Α.Ε. Ροϊτίκων 9

11 Ρωμανός 4

12 Μετόχι 4

13 Νεάπολη Π. 1

* Δεν συμμετέχει ο Φωστήρας Οβρυάς…

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Σπάρτακος-Νέο Σαλμενίκο 3-0 α.α.

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Αυτόνομη 2-1

ΑΕ Αιγίου-Πυρσός Πατρών 2-2

ΑΕΚ Πατρών-Α.Ε. Αρόης 1-1

Κεραυνός Σελιανιτίκων-Προοδευτική Πατρών 1-4

Σκεπαστό-Άτλας 2-0

Ρεπό : Παναχαϊκή 2014

 

Η Βαθμολογία (Σε 6 ματς)

1 Φλόγα Κ. Καστρ. 18

———————————–

2 Προοδευτική 12

3 Πυρσός 10

4 Σκεπαστό 10

5 Αυτόνομη 10

—————————

6 Άτλας 9

7 Παναχαϊκη 2014 9

8 ΑΕ Αιγίου 8

9 ΑΕ Αρόης 7

10 ΑΕΚ Πατρών 5

11 Σπάρτακος 4

12 Κεραυνός Σελ. 0

* Δεν συμμετέχει το Νέο Σαλμενίκο

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πέρασε και η 8η πράξη στο φετινό ενδιαφέρον πρωτάθλημα της…
Cresta Posts Box by CP