Φωστήρας Οβρυάς-Απόλλων Βίδοβας 3-0: Ανοδική πορεία για Φωστήρα!

0
Την 3η σερί νίκη του και 4η συνολικά στο πρωτάθλημα σε 6 αναμετρήσεις (έχει κάνει ρεπό) πέτυχε το Σάββατο ο Φωστήρας Οβρυάς, που ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Απόλλωνα Βίδοβας με 3-0.
 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25′ με τον Σπύρο Αθανασόπουλο, που βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 44′ με τον Σώζο, που σέντραρε με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό του αντίπαλου και να τραντάξει το δοκάρι του Τζουραμάνη.
 
Στο 52′ ο Νίκας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 81′ και πάλι ο Αθανασόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…
 
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Αλεξανδρόπουλος): Τζουραμάνης, Σχώρης (70′ Λιόγκας), Λεπενιώτης, Μέρελης, Νίκας, Χατίγια, Χαϊκάλης, Λαμπρόπουλος (77′ Κολλάρος), Αθανασόπουλος, Σταυρόπουλος (62′ Παναγόπουλος), Καπετανάκης
 
ΑΠΟΛΛΩΝ (Μαγκαφάς): Γεροντίδης, Π.Βρύνιας (67′ Τσαγγαράς), Ανδρικόπουλος, Γκιώνης, Θ.Αγγελόπουλος, Μητσώνης, Κ.Βρύνιας (46′ Μαρινόπουλος), Τόγιας, Κόλλιας, Σώζος, Ραυτακόπουλος (79′ Μουρίκης)
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Φωτογραφία: basketscorepatras.gr Ο Γλαύκος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα από…
Cresta Posts Box by CP