Άγγελος Γατσούλης: «Με 47 πόντους δεν περιμένεις πολλά πράγματα»

0

Το επιθετικό «όπλο» της Παναχαϊκής ακούει στο όνομα Άγγελος Γατσούλης, όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ο ποιοτικός φόργουορντ των «κοκκινόμαυρων» βρέθηκε σε ρηχά νερά στο ντέρμπι κορυφής με την ΕΑΠ και δεν ξέφυγε από την μέτρια εικόνα που είχε η ομάδα του.

Για τον Άγγελο το ματς κρίθηκε στο επιθετικό σκέλος και όντως το σύνολο του Θανάση Λιόνα αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα στο να βρει τις λύσεις, ούτως ώστε να φτάσει με επιτυχία στο αντίπαλο καλάθι.

Δείτε τι δήλωσε ο Άγγελος Γατσούλης στο topikonews.gr:

«Ήταν ένα σκληρό ματς στο οποίο αρχίσαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο πεντάλεπτο, σε άμυνα και επίθεση. Βέβαια, από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα μας στην επίθεση και έτσι δεν βρήκαμε λύση σε αυτά ως τη λήξη του παιχνιδιού.

Σίγουρα το ματς κρίθηκε εκεί. Η ΕΑΠ ήταν καλύτερη στο κομμάτι της επίθεσης και κέρδισε δίκαια. Άλλωστε εμείς σκοράραμε 47 πόντους εντός έδρας και έτσι δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που στάθηκε δίπλα μας μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, παρότι ο αγώνας είχε στραβώσει για εμάς.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 25η αγωνιστική στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της φετινής Β' ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP