Ήταν ένας «κέρβερος»

0
Πλέον εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Αργυρόπουλος διατηρεί την Ακαδημία Δίας και η ομάδα έχει εδραιωθεί και ως ανδρικό τμήμα με παρουσία στην Α΄κατηγορία, πέραν της δουλειάς που γίνεται στις υποδομές.

Ωστόσο ως ποδοσφαιριστής τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα της Παναχαϊκής σε υψηλό επίπεδο και αποτέλεσε αρχηγό των «ροσονέρι» και ογκόλιθο στα μετόπισθεν, όντας δυναμικός σέντερ μπακ, που ήταν καλός και με την μπάλα κάτω.

Φόρεσε τα «κοκκινόμαυρα» σε 2 δόσεις. Αρχικά από το 1993 μέχρι το 1998, για να επιστρέψει το 2005, μένοντας στην πατρινή ομάδα μέχρι το 2008. Πλέον αποτελεί τον πρόεδρο των Παλαίμαχων της Παναχαϊκής και παρακολουθεί πάντοτε την ομάδα, αφού προσέφερε για 8 σεζόν και φημιζόταν για το δυναμικό παιχνίδι και το περίσσιο πάθος του σε κάθε παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε ότι είναι αδερφός του Νίκου Αργυρόπουλου, του οποίου η φανέλα κυματίζει στην οροφή του Απόλλωνα Πατρών. Δύο αδέρφια με αξιόλογη πορεία σε διαφορετικά αθλήματα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Α΄κατηγορία είχε δυνατές ομάδες και στους 2 ομίλους και…
Cresta Posts Box by CP