Α΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές και ο απόηχος της 14ης στροφής

0
Το topikonews.gr περνάει από «κόσκινο» την 14η στροφή στους 2 ομίλους της Α΄κατηγορίας και σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Θανάσης Γεωργούσης (Πήγασος): Σκόραρε εις διπλούν στη μεγάλη νίκη του Πήγασου επί της Δόξας Παραλίας με 3-2, κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι για τους «βυσσινί».

23 γκολ σε 6 παιχνίδια  (3.8 γκολ ανά παιχνίδι)

Το Ματς: Αχαϊκή- Ατρόμητος Π. 3-1: Ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Με 4 γκολ, με ανατροπή και νίκη της Αχαϊκής, μονομαχίες, σασπένς και 1000 άτομα στις κερκίδες.

Το Βαρόμετρο: «Πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαστεργίου της Αχαϊκής, που δέσποσε με την παρουσία του γενικότερα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Το στατιστικό: Η Δόξα Παραλίας δεν έχει ακόμα νίκη στον 2ο Γύρο (0-1-2). Τερμάτισε στην κορυφή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Το (+): Η νίκη του Αστέρα Τσουκαλείκων στο 94΄επί της σκληροτράχηλης Δόξας Χαλανδρίτσας. Ο Σολωμός «ξεκόλλησε» τους νερατζούρι από την τελευταία θέση.

Το (-): Η 6η σερί ήττα της Αναγέννησης Πατρών, που αδικεί τον εαυτό της και επιβάλλεται ανάκαμψη.

Το γεγονός: Ο Νίκος Πυρρής έχασε πέναλτι στο 14΄και με τον Ατρόμητο να προηγείται με 1-0. Λίγο αργότερα (27΄) ισοφάρισε για την Αχαϊκή και εξιλεώθηκε.

Ο προπονητής: Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος δικαιούται τον εν λόγω τίτλο στην 14η στροφή. Η Αχαϊκή ήταν έτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά για την μάχη με τον Ατρόμητο. Έμεινε πίσω στο σκορ από το 7ο λεπτό, έχασε πέναλτι, αλλά τελικά επιβλήθηκε με 3-1.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Βασίλης Χριστόπουλος (Παναιγιάλειος): Ακόμα ένα σημαντικό γκολ σημείωσε ο Χριστόπουλος και άνοιξε τον δρόμο για τη νέα νίκη του Παναιγιάλειου, που ζορίστηκε από την μαχητική Θύελλα Αιγίου.

15 γκολ σε 5 παιχνίδια  (3 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ματς: Νίκη Προαστίου- Άρης Πατρών 3-1: Σπουδαίο τρίποντο απέσπασε η Νίκη Προαστίου κόντρα στον ποιοτικό Άρη και πήρε δίκαια τη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον όμιλο της Αιγιαλείας.

Το βαρόμετρο: Ακόμα ένα γκολ πέτυχε ο Γιάννης Κατσιγιάννης και ο νεαρός αθλητής έδωσε πολύτιμη νίκη στον ΑΠΣ Πάτραι, που ξεπέρασε το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Δαβουρλή. Κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω, παρότι άπειρος για την κατηγορία.

Το στατιστικό: Δεν είχαμε ισοπαλία σε 5 παιχνίδια. (3-0-2)

 Το (+): Η νίκη του Πάτραι το διατηρεί ζωντανό για είσοδο στα πλέι-οφ και δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Το (-): «Αδύναμοι κρίκοι» Ηρακλής Πατρών και ΑΠΟ Αρόης, που δείχνουν ένα επίπεδο πιο κάτω από τις υπόλοιπες ομάδες, αν και υπάρχουν και τα πλέι-άουτ. Μέχρι ώρας δεν πείθουν.

Το γεγονός: Αναβλήθηκε ελέω του βαρέως τερέν το Κεραυνός-Καλάβρυτα και δεν έπεσε η αυλαία στον 2ο όμιλο για την 14η στροφή.

Ο προπονητής: Ο Νίκος Πατρώνης κάνει σοβαρή δουλειά τα τελευταία χρόνια στις τάξεις της Νίκης Προαστίου και αυτό αποτυπώνεται από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε και η 14η αγωνιστική στην Α΄κατηγορία και ο Δημήτρης…
Cresta Posts Box by CP