Α΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές και ο απόηχος της 18ης στροφής

0
Η 18η στροφή στους 2 ομίλους της Α΄κατηγορίας ανήκει στο παρελθόν και σας παραθέτουμε ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Νίκος Γραμματικόπουλος (Ατρόμητος): Το γκολ του στο 93΄κόντρα στον Αχαιό ήταν πολύτιμο, αφενός γιατί έδωσε τη νίκη και αφετέρου γιατί ο Ατρόμητος πλησίασε την Αχαϊκή και την κορυφή στον πόντο.

24 γκολ σε 6 παιχνίδια  (4 γκολ ανά παιχνίδι)

Το Ματς: Αστέρας Τσουκαλείκων- Δίας 4-3: Ο Αστέρας προηγήθηκε 2 φορές, ο Δίας το γύρισε σε 2-3 και τελικά οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα, για να πάρουν τη νίκη στο 90΄με τον Κράγια. Ματσάρα.

Το Βαρόμετρο: Τα δύο γκολ του Σταματέλου ήταν καθοριστικά και ήρθαν άμεσα, με την Πάτρα να επιβάλλει τον ρυθμό της και το 4-2 επί του Πήγασου να έρχεται δίκαια.

Το στατιστικό: Και στα 6 παιχνίδια της αγωνιστικής είχαμε γκολ γκολ. Δηλαδή βρήκαν δίχτυα και γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι.

Το (+): Η νίκη της Αναγέννησης Πατρών επί του Λιμνοχωρίου της δίνει ώθηση και ψυχολογία στη μάχη που θα δώσει για την παραμονή.

Το (-): Ο Αχαιός ήταν σκληροτράχηλος με τον Ατρόμητο, αλλά δεν απέφυγε την ήττα και παραμένει στην τελευταία θέση.

Ο προπονητής: Ο Νίκος Τσολόπουλος καθοδήγησε μαεστρικά την Πάτρα 2005 και η νίκη επί του Πήγασου ήρθε φυσιολογικά, παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του 1ου ομίλου.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Ανδρέας Μούτσα (Κεραυνός Α.Β.): Σημείωσε χατ τρικ στη νίκη επί του ΑΠΣ Πάτραι με 4-1 και ήταν πραγματικά ασταμάτητος.

18 γκολ σε 5 παιχνίδια  (3.6 γκολ ανά παιχνίδι)

Το ματς: Ηρακλής Πατρών- Αιγείρα/Ακράτα 3-1: Μεγάλη νίκη πήρε ο Ηρακλής Πατρών και απέναντι σε αντίπαλο που έχει στόχο την παραμονή, δείχνοντας ότι έχει ανέβει και θα διεκδικήσει στα ίσια την «σωτηρία».

Το βαρόμετρο: Ο Γιάννης Λυμπέρης σκόραρε από την «άσπρη βούλα» και χάρισε πολύτιμο τρίποντο στον Αετό Πατρών, που δυσκολεύτηκε από τον μαχητικό Δαβουρλή.

Το στατιστικό: Το στείρο 0-0 στο Καλάβρυτα- Νίκη Προαστίου, ήταν και το μοναδικό ματς χωρίς γκολ.

 Το (+): Η νίκη του Παναιγιάλειου κόντρα στον ανεβασμένο Άρη Πατρών με 3-0 κατέδειξε την δυναμική του για ακόμα μία εβδομάδα.

Το (-): Ο ΑΠΣ Πάτραι έχασε την τελευταία ευκαιρία του για να παλέψει για τα πλέι-οφ μετά την ήττα από τον Κεραυνό.

Ο προπονητής: Ο Κώστας Τσιπιανίτης είχε διαβάσει άριστα το παιχνίδι με το Πάτραι και η νίκη του Κεραυνού ήρθε σχετικά άνετα απέναντι σε ένα καλό σύνολο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δεν σκόραρε η Τορίνο το Σάββατο και χάσαμε ακόμα ένα…
Cresta Posts Box by CP