Α΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές και ο απόηχος της 10ης στροφής

0
Το topikonews.gr περνάει από «κόσκινο» την 10η στροφή στους 2 ομίλους και σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Βαγγέλης Ντεμάι (Δόξα Παραλίας): Ο Ντεμάι σκόραρε στο 72΄και ερχόμενος από τον πάγκο και κράτησε την Δόξα Παραλίας στην κορυφή στο αγχωτικό 2-1 επί της Αναγέννησης Πατρών.

19 γκολ σε 6 παιχνίδια  (3.16 ανά παιχνίδι)

Το Ματς: Αχαιός Σαρ.- Αστέρας Τσουκαλ. 0-2: Τεράστιας σημασίας «2» πέτυχε ο Αστέρας Τσουκαλείκων και έπιασε στους 8 βαθμούς (9η θέση) τον Αχαιό. Παράλληλα κομβική γιατί επικράτησε κόντρα σε ομάδα με την οποία θα δώσουν μάχη για την παραμονή.

Το στατιστικό: Καμία ισοπαλία (5 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενων)

Το (+): Η 7η σερί νίκη του Ατρόμητου Πατρών, που με τον Χρήστο Καραπίτσο κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Το (-): Η Αναγέννηση μετά τις 3 σερί νίκες, μετράει πλέον 2 διαδοχικές ήττες και δεν βρίσκει σταθερότητα, αν και έχει ρόστερ με δυνατότητες.

Το γεγονός: Η πρώτη νίκη του Πήγασου Μπεγουλακίου (2-1 την Δόξα Χαλανδρίτσας) και μάλιστα με ανατροπή.

Ο προπονητής: Ο Σπύρος Αθανασόπουλος «έστησε» διαβασμένος τον Αστέρα Τσουκαλείκων στο ντέρμπι με τον Αχαιό Σαραβαλίου. «Κλειδί» φυσικά και το γκολ του Ν.Τογαντζή από τα αποδυτήρια (1ο λεπτό).

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Γιάννης Κατσιγιάννης (ΑΠΣ Πάτραι): Ήταν καλά «κλεισμένος» από την άμυνα του Ηρακλή Πατρών, ωστόσο όταν βρήκε ευκαιρία «χτύπησε» και έκανε το 1-2 σε καίριο χρονικά σημείο (52΄), φτάνοντας συνάμα τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

20 γκολ σε 6 παιχνίδια  (3.33 ανά παιχνίδι)

Το ματς: Καλάβρυτα- Δαβουρλής 1-0: Μεγάλη νίκη πανηγύρισαν τα Καλάβρυτα, που αξιοποίησαν εκ νέου την έδρα τους και «ανάσαναν» βαθμολογικά.

Το στατιστικό: Τα 5 δοκάρια του Αετού Πατρών στο 1-1 με την Αιγείρα/Ακράτα.

Το (+): Η 3η διαδοχική επικράτηση του ΑΠΣ Πάτραι, που θα παλέψει να μπει σφήνα στην ζώνη των πλέι-οφ.

Το (-): Ο Άρης Πατρών με το υλικό που διαθέτει θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά. Τον περιμένουμε πιο δυνατό στη συνέχεια, αφού έχει μεγάλες δυνατότητες.

Ο προπονητής: Ο Νίκος Πατρώνης κάνει εξαιρετική δουλειά και η Νίκη από αγωνιστική σε αγωνιστική παίζει ακόμα καλύτερα. 6-0 νίκη με Θύελλα Αιγίου και 27 τέρματα σε 10 αγωνιστικές (καλύτερη επίθεση μαζί με Παναιγιάλειο).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η 7η στροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και τα φαβορί…
Cresta Posts Box by CP